سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
مجله ویستا
سبزیهای مخلوط
● مواد لازم:
نخود سبز=۱ کیلو
لوبیای سبز=۵۰۰ گرم
هویج=۵۰۰ گرم
شلغم=۵۰۰ گرم
پیاز ریز سفید=۲۵۰ گرم
نعناع و ترخان خرد شده=۲ قاشق سوپخوری
روغن زیتون=۱۰۰ گرم(نصف لیوان)
نمک و فلفل=بقدر کافی
● طرز تهیه:
سبزیها باید بشکل مطلوبی طبخ شوند و برای این منظور باید دقت شود که تمام سبزیها در نهایت تازگی باشند و موقع طبخ زیاد پخته و له نشده فرم خود را از دست ندهند. لوبیا را پس از تمیز کردن به صورت ریز خرد میکنیم. ۲ تا ۳ لیوان آب را در یک ظرف جوش میآوریم،بلافاصله لوبیا را در آب جوشان می ریزیم. ۱ قاشق مرباخوری جوش شیرین نیز به آن اضافه میکنیم و بی آنکه در ظرف را ببندبم، میگذاریم بپزد. در اواخر طبخ کمی نمک به آن میزنیم و بعد از ۱ تا ۲ جوش لوبیا را در آبکش میریزیم تا آب آن برود. بعد کمی آب سرد روی آن میدهیم تا سبز و خوش رنگ بماند. نخود را به همین ترتیب میپزیم. برای پختن نخود،نصف قاشق مرباخوری جوش شیرین کافی است. پیاز را پوست میکنیم و میشوییم. آن را هم با آب و کمی نمک در یک ظرف دربسته و با حرارت ملایم می پزیم،بطوری که له نشود. شلغم را پس از پوست کندن به صورت چهار گوش خرد می کنیم،هویج را هم مانند شلغم پوست گرفته به همان ترتیب میبریم. سپس هر دو را میشوییم و با کمی آب و کمی نمک روی حرارت ملایم میپزیم. کمی نمک و فلفل به روغن زیتون میزنیم و آن را با ترخان و نعناع خرد شده مخلوط میکنیم. همه سبزیهای پخته را در آن می ریزیم و بهم میزنیم.بعد همه را در ظرف بلور مناسبی میریزیم و همراه با هر نوع گوشتی که بخواهیم مصرف میکنیم.
نخود سبز=۱ کیلو
لوبیای سبز=۵۰۰ گرم
هویج=۵۰۰ گرم
شلغم=۵۰۰ گرم
پیاز ریز سفید=۲۵۰ گرم
نعناع و ترخان خرد شده=۲ قاشق سوپخوری
روغن زیتون=۱۰۰ گرم(نصف لیوان)
نمک و فلفل=بقدر کافی
● طرز تهیه:
سبزیها باید بشکل مطلوبی طبخ شوند و برای این منظور باید دقت شود که تمام سبزیها در نهایت تازگی باشند و موقع طبخ زیاد پخته و له نشده فرم خود را از دست ندهند. لوبیا را پس از تمیز کردن به صورت ریز خرد میکنیم. ۲ تا ۳ لیوان آب را در یک ظرف جوش میآوریم،بلافاصله لوبیا را در آب جوشان می ریزیم. ۱ قاشق مرباخوری جوش شیرین نیز به آن اضافه میکنیم و بی آنکه در ظرف را ببندبم، میگذاریم بپزد. در اواخر طبخ کمی نمک به آن میزنیم و بعد از ۱ تا ۲ جوش لوبیا را در آبکش میریزیم تا آب آن برود. بعد کمی آب سرد روی آن میدهیم تا سبز و خوش رنگ بماند. نخود را به همین ترتیب میپزیم. برای پختن نخود،نصف قاشق مرباخوری جوش شیرین کافی است. پیاز را پوست میکنیم و میشوییم. آن را هم با آب و کمی نمک در یک ظرف دربسته و با حرارت ملایم می پزیم،بطوری که له نشود. شلغم را پس از پوست کندن به صورت چهار گوش خرد می کنیم،هویج را هم مانند شلغم پوست گرفته به همان ترتیب میبریم. سپس هر دو را میشوییم و با کمی آب و کمی نمک روی حرارت ملایم میپزیم. کمی نمک و فلفل به روغن زیتون میزنیم و آن را با ترخان و نعناع خرد شده مخلوط میکنیم. همه سبزیهای پخته را در آن می ریزیم و بهم میزنیم.بعد همه را در ظرف بلور مناسبی میریزیم و همراه با هر نوع گوشتی که بخواهیم مصرف میکنیم.
منبع : آشپزآنلاین
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
خلیج فارس مجلس حجاب مجلس شورای اسلامی روز معلم روز ملی خلیج فارس شورای نگهبان دولت سیزدهم مجلس یازدهم جمهوری اسلامی ایران قالیباف جهان
سلامت پایتخت تهران شهرداری تهران هواشناسی فضای مجازی شورای شهر شورای شهر تهران سیل قتل پلیس وزارت بهداشت
خودرو دولت بودجه قیمت دلار ایران خودرو قیمت خودرو مالیات دلار بازار خودرو بانک مرکزی قیمت طلا مسکن
تلویزیون مهران مدیری سریال رسانه سینمای ایران تئاتر فیلم موسیقی سینما سریال پایتخت کتاب
سازمان سنجش
غزه جنگ غزه آمریکا رژیم صهیونیستی فلسطین حماس روسیه نوار غزه اوکراین ترکیه عراق طوفان الاقصی
فوتبال پرسپولیس باشگاه استقلال سپاهان تراکتور تیم ملی فوتسال ایران فوتسال بازی وحید شمسایی استقلال باشگاه پرسپولیس لیگ برتر
هوش مصنوعی اپل اینستاگرام همراه اول تبلیغات گوگل ایرانسل فناوری روزنامه آیفون
مواد غذایی خواب طول عمر دیابت سلامت روان بارداری پرستار دندانپزشکی