جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا
ته چین قارچ و بادمجان
● مواد لازم :
▪ برنج ۳ پیمانه
▪ پیاز سرخ شده نصف پیمانه
▪ قارچ ۱۵۰ گرم ( حدود ۱۲ عدد کوچک خرد و تفت داده شده)
▪ زرده تخم مرغ ۳ عدد
▪ بادمجان ۳ عدد متوسط ( حلقه و سرخ شده و روغن اضافی آن در یک صافی گرفته شود)
▪ ماست ۱ پیمانه( می توان در همه موارد بالا ، از پیمانه پلوپز استفاده کرد)
▪ روغن مایع نصف پیمانه
▪ نمک و فلفل به مقدار لازم
▪ روغن اضافی برای سرخ کردن مواد به اندازه کافی
● طرز تهیه :
برنج را خیس کرده ، آبکش می کنیم و اصطلاحا" زنده بر می داریم. زرده های تخم مرغ را با مقداری نمک و کمی زعفران با قاشق به هم زده ، ماست را اضافه می کنیم ( احتیاج نیست آب آن رفته باشد ) ، سپس ۳ قاشق غذا خوری روغن را اضافه می کنیم تا برنج ها به هم نچسبد. حدودا" یک سوم از برنج آبکش شده را در مایع ته چین می ریزیم ؛ این مخلوط نباید زیاد شل یا سفت باشد . ته قابلمه تفلون را چرب می کنیم ( ۲ قاشق غذا خوری ) از مایع ته چین آماده شده کف آن می ریزیم ، مواد ریخته شده را با ته قاشق کاملا" صاف می کنیم سپس بادمجان سرخ شده را روی قسمت زعفرانی قرار می دهیم ، بعد دوباره مقداری برنج سفید روی قارچ سرخ شده با کمی آب لیمو ( برای این که سفید بماند) می ریزیم ، روی آن قارچ پیاز سرخ کرده ریخته و در آخر بقیه برنج سفید را می ریزیم و با پشت قاشق کاملا" صاف می کنیم و فشار می دهیم.
قابلمه را روی گاز با شعله زیاد قرار می دهیم ، هنگامی که صدای روغن به گوش رسید شعله را کم کرده ، یک شعله پخش کن می گذاریم تا به مدت ۴۰ دقیقه دم بکشد . پس از اینکه کاملا" پخت ، روی آن را با پیاز سرخ کرده ، زعفران و زرشک سرخ شده تزئین می کنیم.
● توضیحات تغذیه ای :
در این غذا موادی به کار رفته که در دسترس همه می باشد و حتما در منزل شما نیز موجود است .این غذا دارای سبزیجات زیاد است و اگر کم روغن تهیه شود برای همه سنین مناسب خواهد بود و ضمنا از نوع آشپزی های بدون گوشت و کم هزینه است .
اگر پیمانه های برنج را ۱۲۰ گرم بگیریم ، برای سرخ کردن پیاز ۲ قاشق غذا خوری روغن به کار ببریم ، از ماست با چربی متوسط ۵/۲% استفاده کنیم و پس از سرخ کردن بادمجان روغن آن را بگیریم ، کل غذا محتوی ۲۳۰۰ کالری است و اگر ۵ نفر به طور مساوی از آن میل کنند ، هر نفر فقط حدود ۵۰۰ کالری از غذا دریافت خواهد کرد ؛ دقت کنید چون کلیه مواد آن باید سرخ شود ، از حداقل میزان روغن استفاده کنید و برای سرخ کردن ، روغن مایع را زیاد حرارت ندهید.
منبع : ایرانیان انگلستان
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل رئیس جمهور دولت سیزدهم مازندران سیدابراهیم رئیسی دولت مجلس شورای اسلامی رئیسی مجلس تعطیلی شنبه ها شورای نگهبان
سیل مشهد سیل مشهد تهران هواشناسی خراسان رضوی پلیس فضای مجازی باران بارش باران شهرداری تهران قوه قضاییه
خودرو قیمت خودرو قیمت طلا مالیات بازار خودرو قیمت دلار مسکن ایران خودرو دلار تعطیلی شنبه بانک مرکزی تورم
لیلا حاتمی زری خوشکام علی حاتمی نمایشگاه کتاب سینمای ایران نمایشگاه کتاب تهران کتاب رسانه تلویزیون سریال سینما موسیقی
ایلان ماسک
رژیم صهیونیستی غزه روسیه آمریکا فلسطین حماس جنگ غزه چین اوکراین ترکیه یمن حزب الله لبنان
فوتبال پرسپولیس استقلال تراکتور جام حذفی مس رفسنجان لیگ برتر سپاهان لیگ برتر انگلیس باشگاه استقلال بازی جواد نکونام
هوش مصنوعی گوگل آیفون اپل سونی جراحی سرعت اینترنت تبلیغات عیسی زارع پور
بارداری پوست پوکی استخوان دیابت آلزایمر کاهش وزن