دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

قارچ با سس مخصوص


مواد لازم:
قارچ ورقه شده یک‌دوم کیلو
پیاز متوسط ۲ عدد
سرکهٔ سیب ۲۵ گرم
روغن زیتون یک دوم فنجان
جوز هندی یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
برگ‌بو یک برگ
سیر له شده ۲ حبه
رب‌گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
رب گوجه‌فرنگی را در کمی آب حل کرده و داخل یک قابلمه بریزید. سرکه و روغن زیتون را به آن اضافه کنید و به مدت ۱۰ دقیقه با شعلهٔ کم حرارت دهید. سپس بقیهٔ مواد را افزوده و با قاشق خوب به‌هم بزنید. ۲۰ دقیقه زمان برای پخت بدهید. این غذا را بعد از اینکه برگ‌بو را از آن خارج کردید به‌صورت گرم‌ سرو کنید.
منبع : مجله بهکام