یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا
ماهی سرخ شده خطر حمله قلبی را افزایش می دهد
اگر قصد دارید ماهی را به برنامه غذایی خود اضافه كنید یا آن را افزایش دهید، سعی كنید آن را به صورت كبابی یا پخته مصرف كنید، نه سرخ شده.
مصرف ماهی سرخ شده یا ساندویچ ماهی، خطر حمله قلبی را به مراتب افزایش می دهد. بر خلاف ماهی سرخ شده، اگر ماهی به صورت آب پز یا كبابی مصرف شود نه تنها خطری ندارد بلكه خطر حملات قلبی را نیز كاهش می دهد.
مصرف ماهی سرخ شده یا ساندویچ ماهی، خطر حمله قلبی را به مراتب افزایش می دهد. بر خلاف ماهی سرخ شده، اگر ماهی به صورت آب پز یا كبابی مصرف شود نه تنها خطری ندارد بلكه خطر حملات قلبی را نیز كاهش می دهد.
منبع : روزنامه ایران
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
حجاب دولت سیزدهم دولت مجلس شورای اسلامی مجلس جمهوری اسلامی ایران رئیس جمهور گشت ارشاد رئیسی امام خمینی سیدابراهیم رئیسی جنگ
تهران وزارت بهداشت آتش سوزی قتل شهرداری تهران پلیس سیل کنکور فضای مجازی زنان پایتخت سازمان سنجش
خودرو بازار خودرو هوش مصنوعی قیمت دلار قیمت خودرو قیمت طلا بانک مرکزی سایپا مسکن ارز تورم ایران خودرو
سریال تلویزیون مهران مدیری سینمای ایران سینما کیومرث پوراحمد موسیقی سریال پایتخت فیلم ترانه علیدوستی قرآن کریم کتاب
اینترنت کنکور ۱۴۰۳
غزه اسرائیل فلسطین آمریکا جنگ غزه روسیه چین حماس اوکراین ترکیه ایالات متحده آمریکا یمن
فوتبال پرسپولیس استقلال بازی جام حذفی فوتسال آلومینیوم اراک تیم ملی فوتسال ایران سپاهان تراکتور باشگاه پرسپولیس لیورپول
تبلیغات ناسا اپل سامسونگ فناوری نخبگان بنیاد ملی نخبگان آیفون ربات
کاهش وزن روانشناسی بارداری مالاریا آلزایمر زوال عقل