سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
مجله ویستا
باقلاوابیج
● مواد لازم
▪ شوید خشک ۳ تا ۴ قاشق سوپ خوری
▪ تخم مرغ ۳ عدد
▪ سیر ۳ حبه
▪ روغن و کره ۱۰۰ گرم
▪ باقالی مازندرانی( پلویی ) ۵۰۰ گرم
▪ آب ۱ پیمانه پلوپز
▪ نمک،فلفل،زردچوبه،دارچین به میزان لازم
● چگونگی تهیه
ابتدا باقالی را از پوست جدا کرده و همراه سیر می کوبیم و بعد شوید خشک و نمک و زردچوبه به آن اضافه کرده و تفت می دهیم سپس آب به آن افزوده و وقتی یک جوش زد تخم مرغ ها را در آن شکسته و می گذاریم تا کمی خودش را بگیرد و پخته شود . وقتی آب غذا خشک شد و باقالی و تخم مرغها هم پخته شد غذا را هم زده و با کمی روغن مجدداً سرخ می کنیم سپس فلفل و دارچین را به غذا افزوده و مرتباً تفت می دهیم تا کاملاً سرخ شود. این غذا با برنج سرو می شود و در کنارش ماهی شور،زیتون پرورده و ماست سرو می شود.
منبع : شبکه جهانی جام جم
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران خلیج فارس دولت مجلس شورای اسلامی مجلس روز معلم شورای نگهبان حجاب بودجه دولت سیزدهم جمهوری اسلامی ایران مجلس یازدهم
فضای مجازی تهران پایتخت شهرداری تهران هواشناسی سیل شورای شهر شورای شهر تهران سلامت قتل پلیس وزارت بهداشت
خودرو بانک مرکزی ارز قیمت دلار ایران خودرو قیمت خودرو مالیات دلار بازار خودرو قیمت طلا مسکن سایپا
مقام معظم رهبری تلویزیون فیلم سریال رسانه سینمای ایران تئاتر موسیقی رسانه ملی سینما سریال پایتخت کتاب
سازمان سنجش انتخاب رشته
غزه رژیم صهیونیستی جنگ غزه فلسطین آمریکا حماس روسیه نوار غزه اوکراین ترکیه عراق طوفان الاقصی
فوتبال استقلال پرسپولیس سپاهان تیم ملی فوتسال ایران تراکتور فوتسال بازی وحید شمسایی باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس لیگ برتر
هوش مصنوعی اینستاگرام همراه اول فناوری اپل تبلیغات گوگل روزنامه آیفون سامسونگ
ویتامین مواد غذایی سازمان غذا و دارو طول عمر دیابت سلامت روان بارداری پرستار دندانپزشکی هندوانه