چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

پونه


پونه
این سبزی بسیار خوشبو و عطردار است. در برخی شهرها به آن پودینه هم می گویند. پونه بیشتر در جاهای خشك و ریگزار یا زمین های شنی می روید. این سبزی را به صورت خام می خورند. از خشك شده آن هم برای خوشبو كردن دوغ و آش استفاده می كنند.
پونه هضم غذا را آسان می كند. به همین خاطر، برای درمان استفراغ، دل پیچه و درد معده مفید است. پونه، ضداسهال نیز هست. پس اگر می خواهید معده خود را تقویت كنید، پونه مصرف كنید. همچنین، خوردن پونه برای قطع سرفه و سكسكه مفید است.
منبع : روزنامه جوان


همچنین مشاهده کنید