جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا
سالاد سبزی و کالباس
● مواد لازم
▪ یک دسته کوچک برگ اسفناج یا برگ شاهی
▪ سه لایه کالباس
▪ یک چهارم فنجان سرکه سیب
▪ چهار قاشق مرباخوری شکر
▪ نمک و فلفل
▪ کمی فلفل قرمز
▪ کمی خردل
● طرز تهیه
برگ سبزی را بخوبی بشویید. کالباس را خرد کرده و در تابه ای به آرامی حرارت دهید.
سپس آن را روی کاغذ مخصوص جذب روغن بگذارید تا روغن اضافه آن گرفته شود.سرکه سیب و شکر را با هم مخلوط کنید.
سبزی و کالباس را در ظرف مناسبی ریخته و پودر خردل و فلفل را به آن اضافه کنید و مخلوط شکر و سرکه سیب را روی آن بریزید و عصرانه را به صورت گرم میل کنید.
[مریم سعادتی]
منبع : روزنامه ایران
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
غزه ایران روسیه مجلس شورای اسلامی نیکا شاکرمی دولت سیزدهم روز معلم معلمان رهبر انقلاب مجلس بابک زنجانی دولت
سلامت یسنا آتش سوزی قوه قضاییه تهران بارش باران پلیس شهرداری تهران سیل آموزش و پرورش فضای مجازی
قیمت خودرو قیمت طلا قیمت دلار خودرو بازار خودرو دلار سایپا بانک مرکزی ایران خودرو
نمایشگاه کتاب سریال کتاب مسعود اسکویی تلویزیون سینما سینمای ایران دفاع مقدس موسیقی
اسرائیل رژیم صهیونیستی فلسطین جنگ غزه حماس نوار غزه چین اوکراین ترکیه انگلیس نتانیاهو ایالات متحده آمریکا
فوتبال استقلال پرسپولیس علی خطیر سپاهان باشگاه استقلال لیگ برتر ایران تراکتور لیگ برتر رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ
هوش مصنوعی تماس تصویری گوگل اپل آیفون همراه اول تبلیغات اینستاگرام ناسا
خواب بیمه فشار خون کبد چرب کاهش وزن دیابت