جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

سس هلندی


سس هلندی
● مواد لازم :
▪ زرده تخم مرغ ۲ عدد
▪ خردل۱ قاشق سوپخوری
▪ آب .نصف پیمانه
▪ کره چهار قاشق سوپخوری
▪ نمک و فلفل به میزان لازم
▪ آبلیمو ۱ قاشق سوپخوری
● طرز تهیه:
ابتدا زرده تخم مرغ و خردل و نمک و فلفل را با همزن بزنید تا یکدست بشه بعدش آب رو بهش اضافه کنین و روی حرارت ملایم بگذارید و هم بزنید و بعد کره رو اضافه کنید .در آخر آبلیمو رو بهش اضافه و شعله رو خاموش کنین . این سس برای سرو مرغ و میگو عالی است .

gourmand.blogfa.com/post-۱۶۵.aspx