پنجشنبه, ۲۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 16 May, 2024
مجله ویستا


تغذیه پزشکی و بیماری‌ها


تغذیه پزشکی و بیماری‌ها
نویسنده : موریسون - گیلهارک - لیزا
مترجم : مظفری‌خسروی - حسنافتخاری - محمدحسنشیدفر - فرزاد
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۱/۱۲/۱۰
رده دیویی : ۶۱۳.۲
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۴۰۸
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : RM۲۱۶/م۸۳ت۷
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۳۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۹۳۲۷۱-۷-۷

نگارنده در این کتاب, نکاتی چند در باب اهمیت تغذیه در بهبود بیماران و نیز نقش رژیم درمانی در فرآیند مراقبت و نگهداری از بیماران مطرح می‌کند .وی ابتدا به اصول ارزیابی وضعیت تغذیه اشاره کرده سپس نقش تغذیه در دوره‌های مختلف زندگی (بارداری, شیردهی, کودکی, و جوانی و پیری) را برشمرده است .وی در ادامه برخی بیماری‌ها را که بر اثر تغذیه نادرست ایجاد می‌شود, تشریح کرده که از آن جمله است :بیماری‌های قلبی, عروقی, دستگاه گوارشی, بیماری اندوکربن و ریوی .در انتهای کتاب 'مبانی حمایت تغذیه‌ای 'به اجمال بیان شده است .