دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا

جلوگیری از ترکیدن تخم مرغ آب پز


اگر تخم مرغ ها در یخچال بوده اند ، یا ۱۰ دقیقه قبل از پخت ، آنها را از یخچال بیرون آورید و یا چند دقیقه آنها را در یک ظرف آب قرار دهید تا برودت آنها پایین بیاید. سپس داخل ظرفی که می خواهید آنها را آب پز کنید یک قاشق غذا خوری نمک ( برای ۶-۵ تخم مرغ ) یا بیشتر ، بسته به تعداد تخم مرغ ها ، بریزید و آنها را با آب مخلوط کرده و تخم مرغ ها را در ظرف گذاشته و پخته نمایید. آنها دیگر ترک نمی خورند.