پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا

پنیر سوخاری


پنیر سوخاری
این پنیرهای سوخاری و ترد را می توانید با سس بعنوان پیش غذا میل نمایید.
این پنیرهای سوخاری، با رویه ترد و پر ادویه و پنیر آب شده داخلشان، با سس تند به عنوان پیش غذا سرو می شوند و از بافت و طعمی بی نظیر برخوردارند.
● مواد لازم
▪ ۵۰۰ گرم پنیر کاممبر
▪ دو قاشق سوپخوری آرد سفید
▪ دو قاشق چای خوری پودر خردل
▪ یک عدد تخم مرغ
▪ دو قاشق سوپخوری شیر
▪ نصف فنجان خرده نان
▪ یک چهارم قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
▪ یک چهارم قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه
▪ روغن برای سرخ کردن
▪ سبزیجات معطر تازه
● روش تهیه
پنیر را به هشت قسمت مثلثی تقسیم کنید و کنار بگذارید.
بر روی یک ورقه کاغذ روغنی، یک بشقاب یا یک کاسه کوچک، آرد و خردل را با هم الک کنید.
در یک کاسه کوچک دیگر، تخم مرغ و شیر و در کاسه سوم، خرده نان و فلفل ها را مخلوط کنید.
هر تکه پنیر را با ترکیب آرد بپوشانید و در مخلوط تخم مرغ زده و سپس در خرده نانها بغلطانید، یک بار دیگر آنرا در تخم مرغ و خرده نان بزنید.
روغن را در ظرف گود و کوچکی داغ کنید (یا در سرخ کن) و پنیرها را به مدت ۳۰ تا ۶۰ ثانیه در آن قرار دهید تا قهوه ای/ طلایی شوند.
برای گرفتن روغن اضافه، آنها را روی یک حوله کاغذی بچینید، سپس با سبزیجات معطر تازه تزیین نموده، با سس تند سرو نمایید.

http://gourmand.blogfa.com/۸۶۰۴.aspx