سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا
تکنولوژی زیتون و فرآوردههای آن: شرایط کاشت و احداث باغ، روشهای برداشت، ارزش غذایی میوه و روغن زیتون ...
تاریخ نشر : ۸۴۱۰۲۵
تیراژ : ۲۰۰۰
تعداد صفحه : ۳۰۶
نوبت چاپ : ۱
شابک : ۹۶۴-۶۸۳۲-۷۹-۲
رده دیویی : ۶۶۴.۸۰۴۶۳
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
قطع : وزیری
جلد : شومیز
محل نشر : تهران
نویسنده : مقصودی - شهرام
در این کتاب، مسائل زراعی، غذایی، دارویی، شیمیایی، و تغذیهای میوه و روغن زیتون بررسی گردیده است. بر این اساس، نخست، تاریخچه، جایگاه تولید، و مصرف میوه و روغن زیتون در جهان و ایران و نیز ارزش غذایی، دارویی، و صنعتی، خصوصیات، ارقام، شرایط اقلیمی کاشت و روش احداث باغ زیتون و آفات آن توضیح داده شده و سپس به ترکیب میوه زیتون و تغییرات فیزیولوژیک آن در طی رسیدن، باردهی، زمان مناسب چیدن و روشهای مختلف برداشت اعم از سنتی و مکانیزه اشاراتی شده است. نیز عملیات پس از برداشت، تکنولوژی استخراج روغن زیتون و شرایط بستهبندی، نگهداری و برچسبگذاری آن بیان گردیده، همچنین اطلاعاتی در باب ترکیبات روغن زیتون کیفیت روغن زیتون و عوامل موثر بر آن، طبقهبندی و ویژگیهای انواع روغن زیتون بر اساس استانداردهای جهانی و ملی و نیز آزمایشهای تعیین خواص، تقلبات و کیفیت روغن زیتون مطرح شده است. افزون بر این، اصول فراورش کنسرو زیتون و تولید انواع کنسرو زیتون در جهان و ایران و روشهای آزمون آن تشریح گردیده و در پایان خواص زیتون در پیشگیری از بیماریهای قلبی و عروقی، کاهش کلسترول، قند، و فشار خون به همراه 70 نسخهی شفابخش بازگو شده است.
تیراژ : ۲۰۰۰
تعداد صفحه : ۳۰۶
نوبت چاپ : ۱
شابک : ۹۶۴-۶۸۳۲-۷۹-۲
رده دیویی : ۶۶۴.۸۰۴۶۳
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
قطع : وزیری
جلد : شومیز
محل نشر : تهران
نویسنده : مقصودی - شهرام
در این کتاب، مسائل زراعی، غذایی، دارویی، شیمیایی، و تغذیهای میوه و روغن زیتون بررسی گردیده است. بر این اساس، نخست، تاریخچه، جایگاه تولید، و مصرف میوه و روغن زیتون در جهان و ایران و نیز ارزش غذایی، دارویی، و صنعتی، خصوصیات، ارقام، شرایط اقلیمی کاشت و روش احداث باغ زیتون و آفات آن توضیح داده شده و سپس به ترکیب میوه زیتون و تغییرات فیزیولوژیک آن در طی رسیدن، باردهی، زمان مناسب چیدن و روشهای مختلف برداشت اعم از سنتی و مکانیزه اشاراتی شده است. نیز عملیات پس از برداشت، تکنولوژی استخراج روغن زیتون و شرایط بستهبندی، نگهداری و برچسبگذاری آن بیان گردیده، همچنین اطلاعاتی در باب ترکیبات روغن زیتون کیفیت روغن زیتون و عوامل موثر بر آن، طبقهبندی و ویژگیهای انواع روغن زیتون بر اساس استانداردهای جهانی و ملی و نیز آزمایشهای تعیین خواص، تقلبات و کیفیت روغن زیتون مطرح شده است. افزون بر این، اصول فراورش کنسرو زیتون و تولید انواع کنسرو زیتون در جهان و ایران و روشهای آزمون آن تشریح گردیده و در پایان خواص زیتون در پیشگیری از بیماریهای قلبی و عروقی، کاهش کلسترول، قند، و فشار خون به همراه 70 نسخهی شفابخش بازگو شده است.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران رافائل گروسی اصفهان آمریکا دولت سیزدهم مجلس شورای اسلامی رهبر انقلاب دولت محمد اسلامی شورای نگهبان مجلس انتخابات مجلس دوازدهم
تهران هواشناسی شهرداری تهران حجاب قتل زلزله آموزش و پرورش قوه قضاییه پلیس فضای مجازی شهرداری سلامت
مالیات خودرو سایپا قیمت طلا مسکن قیمت خودرو قیمت دلار ایران خودرو بانک مرکزی بازار خودرو حقوق بازنشستگان بورس
نمایشگاه کتاب سینما تلویزیون دفاع مقدس سریال موسیقی تئاتر نمایشگاه کتاب تهران فیلم سینمای ایران کتاب صدا و سیما
سرطان دانش بنیان اینوتکس دانشگاه آزاد اسلامی
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه حماس فلسطین رفح جنگ غزه روسیه چین نوار غزه اوکراین طوفان الاقصی
پرسپولیس استقلال فوتبال ذوب آهن لیگ برتر نساجی لیگ برتر ایران لیگ برتر فوتبال ایران بازی رئال مادرید سپاهان جواد نکونام
هوش مصنوعی سامسونگ ناسا موبایل آیفون مایکروسافت اپل گوگل فضاپیما باتری فضا اندروید
بیماران خاص کاهش وزن رژیم غذایی بیمه زایمان زیبایی دندانپزشکی افسردگی