شنبه, ۲۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 11 May, 2024
مجله ویستا


مقدمه‌ای به تکنولوژی فرآورده‌های غلات


تاریخ نشر : ۸۵۰۲۰۵
تیراژ : ۳۰۰۰
تعداد صفحه : ۴۲۰
نوبت چاپ : ۱
شابک : ۹۶۴-۸۳۹۷-۸۸-۰
شماره کنگره : ۸۵۲۰۵۰۰۳
رده دیویی : ۶۶۴.۷
محل نشر : تهران
جلد : شومیز
قطع : وزیری
زبان کتاب : فارسی
نوع اثر : تالیف
نویسنده : پایان - رسول

در کتاب ابتدا اطلاعاتی درباره‌ی غله و تاریخ آن ذکر گردیده و سپس گندم و عوامل موثر در کیفیت گندم معرفی شده بخش‌های بعدی نیز مربوط به تکنولوژی و فراورده‌های گندم است که با این مختصات بیان گردیده است. آسیاب کردن گندم، آرد گندم، تکنولوژی نان، تکنولوژی تولید ماکارونی، تکنولوژی بیسکویت، تکنولوژی کراکر، تکنولوژی ویفر، کیک‌سازی، شکلات‌سازی و پوشش‌های شکلاتی، تکنولوژی سوخاری، رشته‌ی فوری، تکنولوژی فراورده‌های جو، تکنولوژی فراورده‌های برنج، تکنولوژی گلوتن، نشاسته و گلوکز مایع، تکنولوژی فراورده‌های ذرت، سایر غلات مثل سویا، چاودار، ارزن، تریتیکال.