دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا
املت گوشت
نیم كیلو گوشت چرخ كرده۲، عدد پیازچه خرد شده، ۱۱۵ گرم ذرت (كنسرو پخته)۵۰، گرم قارچ حلقه شده۱، قاشق سوپخوری سویاسس (در صورت تمایل)۱، قاشق چایخوری سس فلفل با تندی متوسط۲، قاشق سوپخوری آب یا شیر۶، عدد تخم مرغ۲، قاشق سوپخوری روغن مایع. گوشت و یك قاشق سوپخوری روغن مایع را در تابه نچسبی بریزید و تفت دهید تا گوشت كاملاً برشته شود. پیازچه، ذرت، قارچ و سس ها را همراه با نمك و فلفل كافی به گوشت اضافه كنید و تفت دهید تا آب حاصل از حرارت دیدن قارچ كشیده شود.تخم مرغ ها را با آب یا شیر مخلوط كنید و نمك و فلفل كافی به آنها بزنید. یك تابه نچسب كوچك را با باقیمانده روغن چرب كنید و روی آتش اجاق داغ كنید. یك چهارم مخلوط تخم مرغ را در آن بریزید و تابه را كمی بگردانید تا تخم مرغ كاملاً سطح آن را بپوشاند. بگذارید زیر املت طلایی شود سپس آن را برگردانید تا روی دیگر نیز به همین ترتیب نرخ شده و كمی رنگ بگیرد. با باقیمانده مخلوط تخم مرغ نیز سه املت دیگر درست كنید. هر یك از املت ها را در یك بشقاب بگذارید و یك چهارم مخلوط گوشت را در میان آن ریخته و املت را لوله كنید. غذا آماده سرو است.
منبع : روزنامه شرق
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
اسرائیل ایران آمریکا شورای نگهبان مجلس شورای اسلامی انتخابات دولت حسین امیرعبداللهیان حجاب جنگ دولت سیزدهم حسن روحانی
اصفهان قتل سلامت تهران هواشناسی شهرداری تهران سیلاب فضای مجازی آموزش و پرورش سامانه بارشی باران شهرداری
خودرو بانک مرکزی بازار خودرو قیمت دلار قیمت طلا قیمت خودرو دلار یارانه مسکن ایران خودرو حقوق بازنشستگان تورم
مهناز افشار تلویزیون نمایشگاه کتاب سینمای ایران دفاع مقدس صدا و سیما مسعود اسکویی موسیقی سریال مهران غفوریان
دانش بنیان
رژیم صهیونیستی حماس فلسطین غزه جنگ غزه روسیه اوکراین امیرعبداللهیان طوفان الاقصی ایالات متحده آمریکا جنگ اوکراین نتانیاهو
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر جواد نکونام رئال مادرید سپاهان بازی بارسلونا لیگ برتر انگلیس باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس
اپل گوگل اینستاگرام آیفون مایکروسافت باتری ناسا عکاسی
کاهش وزن سیگار توت فرنگی فشار خون اعتماد به نفس کبد چرب