یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا
خِلاط (مُتَبّلَ لَبو)
● مواد لازم:
▪ چغندر پخته شده (لبو): ۲۰۰ گرم؛
▪ ماست: ۱ لیوان؛
▪ اَرده: ۵ تا ۶ قاشق غذاخوری؛
▪ سیر: ۱ حبه کوچک (رنده شده)؛
▪ نمک: به مقدار لازم؛
▪ آب لیمو: به میزان لازم؛
● طرز تهیه:
لبو را ریز رنده می کنیم. ارده، ماست، نمک، آب لیمو و سیر رنده شده را به آن اضافه می کنیم، خوب هم می زنیم تا تمام مواد با هم خوب مخلوط شوند. مقدار ارده، ماست و سیر مصرف شده در این غذا به ذائقه شما بستگی دارد. توصیه می کنیم این مواد را کم کم به لبو اضافه کنید و در صورت دلخواه مقدار آن را کم یا زیاد کنید.
▪ نکته:
اَردۀ پایه بسیاری از غذاها و پیش غذاهای عربی است، می توانید برای تهیه بسیاری از غذاهای عربی از آن استفاده کنید.
منبع : خانواده ما
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
مجلس مجلس شورای اسلامی شورای نگهبان ایران دولت حجاب دولت سیزدهم جمهوری اسلامی ایران گشت ارشاد افغانستان رئیسی رئیس جمهور
تهران هواشناسی شورای شهر شورای شهر تهران پلیس شهرداری تهران قتل سیل وزارت بهداشت کنکور آتش سوزی سازمان هواشناسی
قیمت دلار مالیات خودرو دلار قیمت خودرو بانک مرکزی بازار خودرو قیمت طلا مسکن ایران خودرو سایپا تورم
تئاتر تلویزیون سریال محمدرضا گلزار ازدواج وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران قرآن کریم سینما فیلم موسیقی سریال پایتخت
سازمان سنجش ناسا کنکور ۱۴۰۳ خورشید
رژیم صهیونیستی فلسطین اسرائیل غزه آمریکا جنگ غزه روسیه چین اوکراین حماس ترکیه ایالات متحده آمریکا
فوتبال فوتسال پرسپولیس استقلال تیم ملی فوتسال ایران بازی جام حذفی آلومینیوم اراک سپاهان تراکتور باشگاه پرسپولیس وحید شمسایی
هوش مصنوعی اپل فناوری همراه اول ایرانسل آیفون تبلیغات سامسونگ اینترنت گوگل بنیاد ملی نخبگان دانش بنیان
سازمان غذا و دارو رژیم غذایی خواب موز سلامت روان بارداری دندانپزشکی کاهش وزن آلزایمر مالاریا