یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا
دسر زردآلو
● موادلازم:
▪ زردآلوی تازه بدون هسته نیم کیلوگرم
▪ شکر نصف پیمانه
▪ گلاب نصف پیمانه
▪ خلال بادام نصف قاشق غذاخوری
▪ خلال پسته نصف قاشق غذاخوری
▪ آب به مقدار لازم
● طرزتهیه:
ابتدا زردآلوهای بدون هسته را ریز خرد میکنیم و با مقدار کمیآب، بخارپز میکنیم به نحوی که بافت آن بهطور کامل نرم شود. سپس آن را از صافی رد میکنیم. در حالی که زردآلو صاف شده را روی شعله کم حرارت میدهیم، به تدریج شکر و گلاب را به آن میافزاییم تا شکر به طور کامل حل شود.
سپس پیش از سرد شدن پوره، آن را در یک بشقاب تخت ریخته و سطح آن را صاف میکنیم و با خلال بادام و پسته تزیین میکنیم.
این پوره به خصوص به هنگام هوای گرم یک میان وعده مناسب برای کودکان و سایر افراد از جمله سالمندان است..
چنانچه زردآلو خیلی شیرین و رسیده باشد، میتوانیم از مقدار کمتری آب و شکر برای تهیه پوره استفاده کنیم. این پوره را میتوان به محض آماده شدن مصرف کرد و یا مدتی در یخچال گذاشت تا خنک شود.
منبع : روزنامه سلامت
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
دولت سیستان و بلوچستان جمهوری اسلامی ایران مجلس شورای اسلامی حجاب دولت سیزدهم مجلس رئیس جمهور گشت ارشاد رئیسی امام خمینی جنگ
آتش سوزی تهران وزارت بهداشت قتل شهرداری تهران پلیس سیل کنکور هواشناسی فضای مجازی سلامت زنان
خودرو دلار بازار سرمایه قیمت دلار قیمت خودرو بازار خودرو قیمت طلا بانک مرکزی سایپا مسکن تورم ایران خودرو
مهران مدیری سریال سینمای ایران تلویزیون سینما موسیقی سریال پایتخت کیومرث پوراحمد فیلم ترانه علیدوستی کتاب
اینترنت کنکور ۱۴۰۳
اسرائیل غزه جنگ غزه رژیم صهیونیستی آمریکا فلسطین روسیه چین حماس اوکراین ترکیه ایالات متحده آمریکا
فوتبال پرسپولیس استقلال بازی جام حذفی سپاهان آلومینیوم اراک فوتسال تیم ملی فوتسال ایران تراکتور باشگاه پرسپولیس لیورپول
هوش مصنوعی تبلیغات ناسا سامسونگ فناوری اپل بنیاد ملی نخبگان آیفون ربات
کاهش وزن روانشناسی بارداری مالاریا آلزایمر زوال عقل