یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

کرم دورنگ یا باواروا


نوع مقدار
شیر ۲ پیمانه
زرده تخم مرغ ۶ عدد
پودر ژلاتین ۶ قاشق مرباخوری
شکر ۱ لیوان
خامه ۳۰۰ گرم
وانیل کمی
آب جوش ۱ قاشق غذاخوری
کاکائو ۱ قاشق غذاخوری




شیر را روی حرارت می جوشانیم. زرده و شکر و وانیل را با همزن خوب بزنید تا کاملاً غلیظ و کش دار شود،سپس به شیر جوشان اضافه می کنیم مرتب هم می زنیم و یک جوش که زد آن را از روی حرارت بر می داریم و می گذاریم کمی ولرم شود. پودر ژلاتین را در کمی آب روی حرارت کتری گذاشته تا کاملاً حل شود و بعد به مایه فوق اضافه می کنیم. خامه را نیز اضافه کرده و با قاشق خوب مخلوط می کنیم. اگر ناصافی داشت آن را از صافی رد می کنیم. نیمی از مایه آماده شده را درون قالب ریخته و در یخچال قرار داده تا کمی خودش را بگیرد، بقیه مایه را با کاکائو مخلوط کرده و بعد مایه شکلاتی را نیز روی مایه قبلی ریخته و در یخچال قرار می دهیم تا کرم کاملاً بسته شود سپس آن را با خامه تزئین نمایید. نکته مهم این است که قبل از اینکه مایه زیرین سفت شود مایه شکلاتی را اضافه کنید. حتماً هم یک قاشق در دست بگیرید و سپس مایه شکلاتی را اضافه کنید تا مایه زیرین سوراخ نشود.
منبع : شبکه جهانی جام جم


همچنین مشاهده کنید