یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا


مروری بر پروبیوتیک‌ها و فرآورده‌های غذایی پروبیوتیک (با تاکید بر فرآورده‌های لبنی)


تاریخ نشر : ۸۵۰۵۱۰
تیراژ : ۲۵۰۰
تعداد صفحه : ۴۸۶
نوبت چاپ : ۱
شابک : ۹۶۴-۵۵۲۶-۲۳-X
شماره کنگره : ۸۵۵۱۰۰۰۲
رده دیویی : ۶۴۱.۳۷۱۲۷۷
محل نشر : تهران
جلد : شومیز
قطع : وزیری
زبان کتاب : فارسی
نوع اثر : تالیف
نویسنده : سهراب‌وندی - سارا
نویسنده : مرتضویان - امیرمحمد