جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا
املت هندی
● مواد لازم:
▪پیاز رنده شده=۱ عدد بزرگ
▪فلفل سبز رنده شده=۱ عدد
▪ برگهای گشنیز تازه خرد شده=بمقدار لازم
▪ تخم مرغ=۴ عدد متوسط
▪ نمک=۱ قاشق چایخوری
▪ روغن=۲ قاشق غذاخوری
● طرز تهیه:
۱) پیاز،فلفل سبز و گشنیز را در کاسه بزرگی می ریزیم و بهم می زنیم.
۲) تخم مرغ ها را در ظرف جداگانه ای می ریزیم و با همزن خوب هم می زنیم.
۳) مخلوط پیاز را به تخم مرغ ها اضافه می کنیم و خوب با هم مخلوط می کنیم.
۴) نمک را به آن اضافه کرده و هم می زنیم.
۵) ۱ قاشق غذاخوری روغن را در ماهیتابه بزرگی داغ می کنیم. یک قاشق بزرگ از مایه برمی داریم و در ماهیتابه می ریزیم.
۶) املت را با حرارت ملایم سرخ می کنیم. یک بار برمی گردانیم و با یک قاشق صاف روی ان را کمی فشار می دهیم تا مطمئن شویم که تخم مرغ پخته شده است. تا وقتی که املت طلایی رنگ شود.
۷) بقیه مواد را به همین طریق می پزیم. املت ها را کنار می گذاریم و گرم نگه می داریم تا وقتیکه بقیه مواد بهمین طریق تمام شود.
منبع : ترانه ها
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران تهران انتخابات عراق دانشگاه تهران رهبر انقلاب مجلس شورای اسلامی دولت دولت سیزدهم روز معلم نیکا شاکرمی مجلس
سیل آتش سوزی هواشناسی شهرداری تهران آموزش و پرورش یسنا پلیس قوه قضاییه فضای مجازی معلم زلزله سلامت
قیمت خودرو تورم سهام عدالت قیمت طلا سازمان هواشناسی خودرو بازار خودرو قیمت دلار قیمت سکه ایران خودرو بانک مرکزی حقوق بازنشستگان
مهران غفوریان ساواک موسیقی تلویزیون سریال عمو پورنگ سینمای ایران تبلیغات نمایشگاه کتاب مسعود اسکویی عفاف و حجاب سینما
رژیم صهیونیستی فلسطین اسرائیل غزه آمریکا جنگ غزه روسیه ترکیه حماس انگلیس نوار غزه اوکراین
استقلال فوتبال پرسپولیس سپاهان آتیلا حجازی باشگاه استقلال علی خطیر لیگ برتر بازی لیگ برتر ایران تراکتور رئال مادرید
اپل هوش مصنوعی فناوری آیفون گوگل ناسا مدیران خودرو تلفن همراه
خواب طب سنتی کبد چرب فشار خون بیماری قلبی