پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا


تولید چینی آزمایشگاهی: اطلاعات پایه


تولید چینی آزمایشگاهی: اطلاعات پایه
مترجم : تشکری - شعبانعلی
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۲/۰۴/۱۶
رده دیویی : ۶۶۶.۵۸
قطع : رقعی
جلد : مقوایی
تعداد صفحه : ۳۲
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : TP۸۲۲/ت۹
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۱۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۷۴۳۳-۰۰-X

در این کتاب, علاوه بر اطلاعاتی درباره چینی آزمایشگاهی و ویژگی‌های آن, اجزای مختلف تشکیل دهنده بدنه و اثر مواد افزودنی بر خواص چینی آزمایشگاهی تشریح شده است .فرآیند پخت صحیح, روش‌های معمولی تولید, ریخته‌گری و دوغابی, شکل دادن با قالب‌های گچی, فرایند تشکیل فاز مایع, عوامل تشکیل دهنده فاز مایع, و شیوه یک بار پخت و دو بار پخت انواع محصولات چینی از دیگر موضوعات این کتاب هستند .