پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا
تولید چینی آزمایشگاهی: اطلاعات پایه
مترجم : تشکری - شعبانعلی
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۲/۰۴/۱۶
رده دیویی : ۶۶۶.۵۸
قطع : رقعی
جلد : مقوایی
تعداد صفحه : ۳۲
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : TP۸۲۲/ت۹
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۱۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۷۴۳۳-۰۰-X
در این کتاب, علاوه بر اطلاعاتی درباره چینی آزمایشگاهی و ویژگیهای آن, اجزای مختلف تشکیل دهنده بدنه و اثر مواد افزودنی بر خواص چینی آزمایشگاهی تشریح شده است .فرآیند پخت صحیح, روشهای معمولی تولید, ریختهگری و دوغابی, شکل دادن با قالبهای گچی, فرایند تشکیل فاز مایع, عوامل تشکیل دهنده فاز مایع, و شیوه یک بار پخت و دو بار پخت انواع محصولات چینی از دیگر موضوعات این کتاب هستند .
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران دولت سیزدهم روز دختر دولت انتخابات مجلس شورای اسلامی رافائل گروسی رئیس جمهور سید ابراهیم رئیسی رهبر انقلاب حجاب انتخابات مجلس
قتل تهران پلیس هواشناسی شهرداری تهران سلامت بارش باران آموزش و پرورش سیل قوه قضاییه شهرداری سازمان هواشناسی
گاز نمایشگاه نفت مالیات خودرو قیمت دلار قیمت خودرو قیمت طلا مسکن حقوق بازنشستگان ایران خودرو بازار خودرو بانک مرکزی
نمایشگاه کتاب نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون فضای مجازی محمدمهدی اسماعیلی کتاب سینمای ایران سریال دفاع مقدس تئاتر موسیقی سینما
اینوتکس دانشجویان دانش بنیان
رژیم صهیونیستی غزه اسرائیل جنگ غزه فلسطین رفح آمریکا حماس روسیه حمله به رفح نوار غزه ترکیه
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید لیگ برتر ذوب آهن بازی باشگاه استقلال لیگ برتر ایران نساجی لیگ برتر فوتبال ایران
اینترنت تبلیغات اپل عیسی زارع پور سامسونگ ناسا گوگل آب مایکروسافت شبکه اجتماعی
سرطان سنگ کلیه هندوانه بیماران خاص کمردرد اعتیاد بیمه سبزیجات افسردگی