پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
آبگوشت محلی
این غذا را زنان عشایر با مهارت و طعم خوبی درست کرده و اکثراً در سفره های افطارشان از آن به جای آش استفاده می کنند.
● مواد لازم
▪ یک عدد پیاز
▪ یک فنجان نخود
▪ یک قاشق غذاخوری روغن
▪ ۵۰۰ گرم گوشت
▪ نمک، فلفل و زردچوبه
● طرز تهیه
ابتدا پیاز را پوست گرفته و در روغن بخوبی تفت دهید تا طلایی رنگ شود. سپس کمی نمک و زردچوبه و فلفل به آن اضافه کرده و گوشت ها را که تکه- تکه کرده اید به روغن بیفزایید تا برای چند دقیقه در آن تفت داده شود. سپس نخود و آب جوشیده را اضافه کنید.آبگوشت محلی عشایر با حرارت ملایم باید پخته شده و جا بیفتد.
[ندا افرا]
منبع : روزنامه ایران
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران روز معلم آمریکا معلمان رهبر انقلاب دولت مجلس شورای اسلامی مجلس دولت سیزدهم خلیج فارس حجاب شهید مطهری
زلزله تهران هواشناسی شهرداری تهران سیل پلیس قوه قضاییه آموزش و پرورش بارش باران سلامت سازمان هواشناسی دستگیری
خودرو بانک مرکزی ارز قیمت دلار قیمت خودرو ایران خودرو قیمت طلا دلار سایپا بازار خودرو کارگران تورم
مسعود اسکویی فضای مجازی تلویزیون سریال سینمای ایران سینما دفاع مقدس موسیقی فیلم
دانشگاه علوم پزشکی مکزیک
غزه رژیم صهیونیستی فلسطین اسرائیل جنگ غزه چین روسیه نوار غزه حماس عربستان ترکیه یمن
پرسپولیس استقلال فوتبال سپاهان تراکتور باشگاه استقلال لیگ برتر ایران رئال مادرید بایرن مونیخ لیگ قهرمانان اروپا لیگ برتر باشگاه پرسپولیس
اینستاگرام همراه اول دبی اپل ناسا وزیر ارتباطات تبلیغات گوگل پهپاد
کبد چرب بیماری قلبی کاهش وزن دیابت داروخانه ویتامین طول عمر بارداری