جمعه, ۲۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 10 May, 2024
مجله ویستا
مبانی فیزیکو ـ شیمیایی نگهداری مواد غذایی
نویسنده : صفری - محمد
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۷۹/۰۱/۱۶
رده دیویی : ۶۴۱.۴
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۴۶۴
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۲۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۰۳-۴۱۸۹-۴
در این کتاب, شیوههای علمی نگهداری مواد غذایی به تفصیل بیان میشود .برای این منظور, نخست مولف اهداف نگهداری, مقوله خودکفایی, میزان تولید و مصرف فرآوردههای کشاورزی و علل ضایعات محصولات کشاورزی را شرح میدهد .سپس با این مباحث کتاب را پی میگیرد :((نگهداری مواد غذایی به کمک گرما)), ((ویژگیهای بافتهای گیاهی و حیوانی)), ((نگهداری مواد غذایی در سرما)), ((نگهداری مواد غذایی به روش انجماد)), ((خشکانیدن مواد غذایی)) و ((بستهبندی مواد غذایی)) .
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
انتخابات مجلس انتخابات رهبر انقلاب ایران مجلس شورای اسلامی رئیس جمهور دولت دولت سیزدهم سید ابراهیم رئیسی رئیسی مجلس رافائل گروسی
تهران هواشناسی پلیس قتل شهرداری تهران فضای مجازی بارش باران آموزش و پرورش سیل
خودرو قیمت خودرو مالیات گاز قیمت طلا قیمت دلار پالایش و پتروشیمی نمایشگاه نفت بانک مرکزی مسکن حقوق بازنشستگان بازار خودرو
نمایشگاه کتاب کتاب نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون سینمای ایران حضرت معصومه (س) محمدمهدی اسماعیلی سریال سینما دفاع مقدس
رژیم صهیونیستی غزه آمریکا فلسطین روسیه رفح اوکراین ترکیه حمله به رفح چین نوار غزه مصر
استقلال پرسپولیس سردار آزمون فوتبال رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ لیگ برتر باشگاه استقلال بازی باشگاه پرسپولیس دورتموند
هوش مصنوعی فناوری ناسا اپل فیبرنوری ایلان ماسک سامسونگ گوگل پارک فناوری پردیس
کاهش وزن تخم مرغ سرطان افسردگی هندوانه کبد چرب چاقی ناباروری