پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا


اصول صنایع تولید شکر


اصول صنایع تولید شکر
نویسنده : مصباحی - غلامرضا
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۲/۱۰/۲۸
رده دیویی : ۶۶۴.۱۱۳
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۴۰۲
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : TP۳۷۷/م۶ف‌لا۶
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۲۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۸۳۲-۵۴-۷

در این نوشتار ضمن بیان سابقه تاریخی تولید شکر و نقش آن در تغذیه انسان, اصول تولید و مراحل تولید شکر از چغندر قند و نیشکر تشریح شده است. مطالب کتاب با این عناوین به طبع رسیده است: 'چغندر قند و ترکیبات آن', 'برداشت و نگه داری چغندر قند', 'مراحل آماده سازی چغند برای فرایند', 'استخراج قند از خلال', 'تصفیه شربت خام', 'تغلیظ شربت', 'کریستالیزاسیون یا طباخی', 'خشک کردن و نگه داری شکر', 'قند سازی', 'مطالبی در مورد ملاس', 'ضایعات قندی در صنعت تولید شکر', 'برخی محاسبات فنی در کارخانه های تولید شکر', 'آب و بخار مصرفی در کارخانه های تولید شکر' و 'تولید شکر از نیشکر'.