پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
اصول صنایع تولید شکر
نویسنده : مصباحی - غلامرضا
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۲/۱۰/۲۸
رده دیویی : ۶۶۴.۱۱۳
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۴۰۲
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : TP۳۷۷/م۶فلا۶
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۲۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۸۳۲-۵۴-۷
در این نوشتار ضمن بیان سابقه تاریخی تولید شکر و نقش آن در تغذیه انسان, اصول تولید و مراحل تولید شکر از چغندر قند و نیشکر تشریح شده است. مطالب کتاب با این عناوین به طبع رسیده است: 'چغندر قند و ترکیبات آن', 'برداشت و نگه داری چغندر قند', 'مراحل آماده سازی چغند برای فرایند', 'استخراج قند از خلال', 'تصفیه شربت خام', 'تغلیظ شربت', 'کریستالیزاسیون یا طباخی', 'خشک کردن و نگه داری شکر', 'قند سازی', 'مطالبی در مورد ملاس', 'ضایعات قندی در صنعت تولید شکر', 'برخی محاسبات فنی در کارخانه های تولید شکر', 'آب و بخار مصرفی در کارخانه های تولید شکر' و 'تولید شکر از نیشکر'.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل آمریکا روز معلم رهبر انقلاب معلمان مجلس شورای اسلامی بابک زنجانی مجلس خلیج فارس دولت دولت سیزدهم
تهران فضای مجازی هواشناسی شهرداری تهران سیل پلیس قوه قضاییه آموزش و پرورش بارش باران سلامت سازمان هواشناسی دستگیری
خودرو قیمت خودرو بازار خودرو قیمت دلار دلار قیمت طلا سایپا ایران خودرو بانک مرکزی کارگران تورم حقوق بازنشستگان
مسعود اسکویی تلویزیون رضا عطاران سریال سینمای ایران سینما دفاع مقدس تئاتر فیلم
دانشگاه علوم پزشکی مکزیک
رژیم صهیونیستی غزه جنگ غزه فلسطین چین روسیه حماس نوار غزه ترکیه عربستان اوکراین نتانیاهو
پرسپولیس فوتبال استقلال سپاهان تراکتور باشگاه استقلال لیگ برتر ایران رئال مادرید بایرن مونیخ لیگ قهرمانان اروپا لیگ برتر باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی اینستاگرام همراه اول شبکه های اجتماعی اپل ناسا وزیر ارتباطات تبلیغات گوگل پهپاد
کبد چرب کاهش وزن دیابت قهوه فشار خون داروخانه