سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
مجله ویستا

کباب چوبی


● مواد لازم برای ۶-۵ نفر :
۱کیلوگرم گوشت مغز ران گوسفند
۲عدد متوسط فلفل دلمه‌ای سبز مکعبی خردشده
۲عدد متوسط پیاز مکعبی خردشده
۱قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی
یک دوم قاشق چای‌خوری زعفران
۱۰۰ گرم کره‌ی پاستوریزه
به‌مقدارلازم نمک و فلفل
۲قاشق غذاخوری آب لیمو
● روش تهیه:
گوشت را تمیز کنید و به صورت مکعبی برش دهید. سپس آن را در چوب مخصوص (سیخ کباب چوبی) به سیخ بکشید و در لابه لای هر تکه گوشت ۲تکه پیاز و ۲ تکه فلفل قرار دهید. کره را در ظرفی آب کرده و سیخ‌ها را در آن قرار دهید. آنگاه ظرف را روی حرارت قرار دهید.
گاهی ظرف را تکان دهید تا گوشت‌ها کمی تفت داده شود. سپس رب گوجه‌فرنگی را با مقداری کره تفت داده و ۳-۲ لیوان آب اضافه کنید و پس از جوش آمدن، داخل گوشت بریزید. پس از آن با حرارت ملایم بگذارید تا بپزد. در پایان زعفران، آب لیمو، نمک و فلفل را اضافه کرده و اجازه دهید تا آب آن کمی کشیده شود. آن گاه سیخ‌ها را در دیس چیده و سس باقی مانده را روی آن بریزید و همراه با چلو سرو کنید.
انرژی کل غذا ۲۸۶۰ کیلو کالری است.
علی عسگری
منبع : آشپزآنلاین


همچنین مشاهده کنید