جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

کباب ترکی خانگی


کباب ترکی خانگی
● مواد لازم:
▪ مغز ران گوساله= ۵۰۰ گرم
▪ روغن مایع= ۵ قاشق غذاخوری
▪ پودر سیر= ۱ قاشق چایخوری
▪ نمك و فلفل سیاه= به مقدار لازم
▪ پیاز رنده شده= ۱ عدد
▪ گوجه فرنگی رنده شده= ۲ عدد
▪ آویشن= ۱ قاشق مربا خوری
▪ سیر= ۲-۳ حبه
▪ آلومینیوم و یا كاغذ روغنی= ۱ تكه
▪ نان= چند تكه
▪ گوجه فرنگی= ۳-۴ عدد
▪ پیاز= ۲ عدد
▪ فلفل كبابی =۳-۴ عدد
● طرز تهیه:
گوشت را به تكه های نازك به اندازه كف دست ببرید . مواد سس را آماده كنید و گوشت را داخل این سس بگذارید تا چند ساعت داخل این سس در یخچال بماند . گوشت را از سس در بیاورید و روی آلومینیوم فویل اول سه چهار تكه در پایین بعد روی آن همه تكه های گوشت را بچینید و با آلومینیوم محكم بپوشانید . آن را در فریزر بگذارید تا خوب یخ بزند بعد از آن كه از فریزر در آوردید قبل از این كه یخش باز شود برشهای خیلی نازك بزنید . در یك ماهی تابه روغن بریزید و گوشت را سرخ كنید . پودر سیر ، نمك و فلفل به آن اضافه كنید . لای نان را با گوشت ، پیاز خلال شده ، برشهای گوجه و فلفل پر كنید ( سس گوشت را با پیاز رنده شده - گوجه فرنگی رنده شده - روغن مایع - آویشن - سیر له شده - نمك و فلفل تهیه كنید ).
▪ نكته :
- این غذا برای بچه هایی كه از خانه به مدرس تغذیه می برند بسیار مغذی می باشد
- مقداری پروتئین و آهن به بدن می رساند.این مقدار مواد برای ۴ نفر در نظر گرفته شده است.
منبع : آشپزآنلاین