جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

جوجه کباب


جوجه مرغ  :  ۱ عدد
روغن  :  ۱۰۰ گرم
آب لیموترش  :   قدری
زعفران  :   قدری
نمک  :   قدری
پیاز  :  ۱ عدد
جوجه را پاک کرده چهار قسمتش کرده قدری پیاز رنده شده رویش بریزید و به سیخ بکشید روی ذغال کبابش کنید و در حین کباب کردن پیوسته با قاشق روغن داغ شده و آبکی به آن بمالید و روغ آتش بچرخانید، همین که کباب شد، آن را از سیخ بیرون آورده قدری نمک بپاشید آبلیمو و زعفران به آن زده و لای نان گذارده سر سفره بیاورید.