یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا


زندگی امروزی، تغذیه سالم (2): فن‌آوری غذای منجمد


تاریخ نشر : ۸۵۰۲۱۶
تیراژ : ۲۰۰۰
تعداد صفحه : ۱۱۶
نوبت چاپ : ۱
شابک : ۹۶۴-۰۲-۰۵۴۶-X
شماره کنگره : ۸۵۲۱۶۸۱۱
رده دیویی : ۶۱۵.۸۵۴
محل نشر : مشهد
جلد : شومیز
قطع : رقعی
زبان کتاب : فارسی
نوع اثر : تالیف
نویسنده : اسماعیل‌زاده - محمد
نویسنده : خوشبخت - سیدعلی

در کتاب حاضر سعی شده مقالاتی را در خصوص تحولات و فناوری غذای منجمد برای آشنایی بیشتر مردم ایران با غذاهای منجمد صنعتی به چاپ برساند. مطالب کتاب در دو بخش، بخش اول: ایمنی مواد غذایی و بخش دوم: مقالات برگزیده همایش تحولات و تکنولوژی غذای منجمد فراهم آمده‌است.