دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا
تحلیلی بر سالمو نلوز طیور و اهمیت بهداشتی آن
سالمونلا ها باكتری های گرم منفی ، میله ای شكل ، با اندازه سلولی ۵/۱ – ۷/۰ در ۵ – ۲ میكرو متر – فاقد هاگ ، هوازی اختیاری و اغلب متحرك بوده و تا بحال بیش از ۲۱۰۰ گو نه سرمی از آنها شناخته شده است . PH مناسب رشد ۸ – ۴ و درجه حرارت مناسب ۴۵ – ۵/۵ درجه سانتیگراد می باشد . این عامل چهار نوع بیماری توسط گو نه های مختلف ایجاد كـــرده كه هر كدام علا ئم و در مان های و یژه خود را دارا می باشند . این بیماری ها عبارتند از پلوروم ، تیفو ئید ، پارا تیفو ئید و آریزو نا . این عامل باعث آلودگی مواد غذایی دام و طیور شده و انسان با مصرف آن دچار بیماری می شود . جهت پیشگیری كامل از این بیماری بایستی در محل های تولید مواد غذایی اقدامات مناسب صورت گیرد تا مواد غذایی با استاندارد كامل مورد مصرف جامعه بشری قــرار گیـــــــــرد.
منبع : مؤسسه مرغداری ایران
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران آمریکا غزه شورای نگهبان مجلس شورای اسلامی انتخابات حسین امیرعبداللهیان حجاب رسانه جنگ دولت سیزدهم حسن روحانی
هواشناسی شهرداری تهران سلامت تهران قتل فضای مجازی سیلاب آموزش و پرورش شهرداری سازمان هواشناسی باران سامانه بارشی
قیمت دلار خودرو قیمت طلا بازار خودرو بانک مرکزی قیمت خودرو دلار ایران خودرو حقوق بازنشستگان مسکن تورم یارانه
محمدعلی علومی تتلو نمایشگاه کتاب تلویزیون سینمای ایران دفاع مقدس مسعود اسکویی صدا و سیما موسیقی سریال مهران غفوریان
دانشگاه آزاد اسلامی دانش بنیان
اسرائیل رژیم صهیونیستی فلسطین حماس جنگ غزه روسیه طوفان الاقصی اوکراین نتانیاهو نوار غزه ایالات متحده آمریکا جنگ اوکراین
فوتبال استقلال نساجی لیگ برتر جواد نکونام عبدالله ویسی سپاهان رئال مادرید بازی پرسپولیس بارسلونا لیگ برتر انگلیس
اپل اینستاگرام آیفون گوگل باتری مایکروسافت ناسا
بیمه کاهش وزن سیگار توت فرنگی فشار خون اعتماد به نفس کبد چرب