یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
مجله ویستا


بهداشت و بازرسی کشتارگاهی گوشت (دام و طیور)


بهداشت و بازرسی کشتارگاهی گوشت (دام و طیور)
نویسنده : قائم‌مقامی - سیدسهیل
ویراستار : مشکوه - محسننقلانی - داود
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۳/۱۲/۲۶
رده دیویی : ۶۶۴.۹۰۷
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۲۰۲
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : ۱۹۷۵ TS /ق۲ب۹
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۱۵۰۰
شابک : ۹۶۴-۹۵۲۱۷-۳-۹
ویراستار : مشکوه - محسن
ویراستار : نقلانی - داود
نویسنده : قائم‌مقامی - سیدسهیل

در این نوشتار سعی گردیده چند و چون بازرسی و بهداشت گوشت برای دانشجویان علمی ـ کاربردی بررسی شود. که با تصاویر و نمودارهایی همراه است این مباحث را شامل می‌شود: 'گوشت و بهداشت آن', 'بهداشت کشتار وکشتارگاه دام', 'اصول و روش بازرسی گوشت', 'عوارض و ضایعات عمومی در لاشه', 'بیماری‌ها و عوارض ناشی از آن در لاشه', 'بازرسی بهداشتی گوشت شتر' و 'بازرسی بهداشتی گوشت طیور'.