یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

چای


چای
نوشیدن چای برای ما بیشتر به صورت عادت در آمده و در منازل، ادارات، قهوه خانه ها و دیگر مراکز تفریحی نوشیدن چای متداول است.امروزه دانشمندان نوشیدن چای را پس از صرف غذا مضر می دانند و معتقدند که باعث کم خونی می شود و همچنین رنگ دندان ها را تغییر می دهد.
● خواص چای
چای عصبانیت و پرخاشگری را از بین می برد.یک چای تازه دم می تواند داروی خوبی برای سر درد باشد زیرا چای به محض ورود در لایه چربی سلول جذب شده و اعصاب را آرامش می دهد.چای ماده غذایی نیست بلکه از رده داروهاست، زیرا جذب آن در دستگاه گوارش و خون انجام نمی گیرد بلکه در دستگاه عصبی جذب می شود.دم کرده چای به هضم غذا کمک می کند، اما افراط در آن باعث تپش قلب و بی خوابی و لاغری می شود.چای خشک برای بر طرف کردن بوی بد دهان نیز مفید است.همچنین دم کرده چای، محلول خوبی برای شستشوی چشم هاست.بسیاری از افراد چای را برای رفع خستگی می نوشند و از نوشیدن آن احساس آرامش می کنند.قابل ذکر است که هر چه قدر چای تازه دم باشد خواص آن بیشتر خواهد بود.چای سبز چینی می تواند کلسترول خون را کنترل و از بیماری های قلبی جلوگیری کند.مواد موجود در چای سبز در مقایسه با داروهای صنعتی به مراتب تاثیر بیشتری در کاهش و کنترل کلسترول خون دارد.
● ضررها:
خوردن چای زیاد برای معده اشخاص به خصوص افراد سرد مزاج و رطوبتی مضر است.در ضمن چای برای نوزادان ضرر دارد، مگر آن که چای کم رنگ باشد.افراط در نوشیدن چای برای مبتلایان به فشار خون و افرادی که سنگ مثانه یا کلیه دارند، مضر است.

مودی
منبع : روزنامه خراسان


همچنین مشاهده کنید