دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا


تکنولوژی تولید سوهان


تکنولوژی تولید سوهان
نویسنده : مقصودلو - یحیی
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۲/۰۳/۱۹
رده دیویی : ۶۴۱.۸۵۳
قطع : رقعی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۶۸
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۱۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۸۳۲-۵۲-۰

کتاب حاضر با هدف آشنا ساختن مخاطب با بهبود صنعت تولید و بسته‌بندی 'شیرینی سنتی سوهان 'تدوین یافته است .عناوین فصل‌های کتاب عبارت‌اند از :تاریخچه ساخت سوهان, مواد اولیه, ماشین‌ها و وسایل مورد نیاز, فرآیند تولید سوهان, و کنترل کیفیت و استانداردهای مربوط به سوهان .