جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا


چربی‌های خوب و چربی‌های بد


چربی‌های خوب و چربی‌های بد
نویسنده : استانتن - رزمری
مترجم : ریاحی - حسام‌الدین
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۳/۱۱/۰۷
رده دیویی : ۶۱۲.۳۹۷
قطع : رقعی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۱۶۴
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : QP۷۵۱/ف‌لا۵ج۴
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۳۳۰۰
شابک : ۹۶۴-۴۵۶-۹۳۰-X

در این کتاب چربی‌های خوراکی همچنین نقشی که چربی‌ها در اضافه وزن دارند بررسی شده است کتاب شامل پنج مبحث است: 'نقش چربی‌ها', 'شیمی آشپزخانه', 'غذا و سلامت شما', 'چربی‌های بدون چربی' و 'چربی غذا و چربی بدن'.