پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا
راهنمای مقیاسهای خانگی, ضرایب تبدیل و درصد خوراکی مواد غذایی
نویسنده : غفارپور - معصومههوشیارراد - آناهیتاکیانفر - هایده
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۷۸/۰۷/۰۴
رده دیویی : ۶۴۱.۲
قطع : رقعی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۵۰
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۳۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۸۳۲-۱۴-۸
در این کتاب, اطلاعاتی درباره وزن, اندازه و درصد مواد غذایی در قالب سه ستون فراهم آمده است .مولف به منظور تعیین ضرایب تبدیل و درصد غیر خوارکی مواد غذایی نخست به نام مواد غذایی اشاره میکند, سپس ذیل ستونهایی اطلاعاتی با این مختصات به دست میدهد :((ماده غذایی)), ((مقیاس)) و ((وزن(گرم))) .کتاب با مقدمه و نکاتی در چگونگی استفاده از مطالب کتاب آغاز میشود و در پی آن به کمک تصاویر, انواع ظروف به همراه ابعاد و حجم آن معرفی میگردد .
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران دولت سیزدهم روز دختر دولت انتخابات مجلس شورای اسلامی رافائل گروسی رئیس جمهور سید ابراهیم رئیسی رهبر انقلاب حجاب انتخابات مجلس
قتل تهران پلیس هواشناسی شهرداری تهران سلامت بارش باران آموزش و پرورش سیل قوه قضاییه شهرداری سازمان هواشناسی
گاز نمایشگاه نفت مالیات خودرو قیمت دلار قیمت خودرو قیمت طلا مسکن حقوق بازنشستگان ایران خودرو بازار خودرو بانک مرکزی
نمایشگاه کتاب نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون فضای مجازی محمدمهدی اسماعیلی کتاب سینمای ایران سریال دفاع مقدس تئاتر موسیقی سینما
اینوتکس دانشجویان دانش بنیان
رژیم صهیونیستی غزه اسرائیل جنگ غزه فلسطین رفح آمریکا حماس روسیه حمله به رفح نوار غزه ترکیه
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید لیگ برتر ذوب آهن بازی باشگاه استقلال لیگ برتر ایران نساجی لیگ برتر فوتبال ایران
اینترنت تبلیغات اپل عیسی زارع پور سامسونگ ناسا گوگل آب مایکروسافت شبکه اجتماعی
سرطان سنگ کلیه هندوانه بیماران خاص کمردرد اعتیاد بیمه سبزیجات افسردگی