پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا


راهنمای مقیاس‌های خانگی, ضرایب تبدیل و درصد خوراکی مواد غذایی


راهنمای مقیاس‌های خانگی, ضرایب تبدیل و درصد خوراکی مواد غذایی
نویسنده : غفارپور - معصومههوشیارراد - آناهیتاکیانفر - هایده
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۷۸/۰۷/۰۴
رده دیویی : ۶۴۱.۲
قطع : رقعی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۵۰
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۳۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۸۳۲-۱۴-۸

در این کتاب, اطلاعاتی درباره وزن, اندازه و درصد مواد غذایی در قالب سه ستون فراهم آمده است .مولف به منظور تعیین ضرایب تبدیل و درصد غیر خوارکی مواد غذایی نخست به نام مواد غذایی اشاره می‌کند, سپس ذیل ستون‌هایی اطلاعاتی با این مختصات به دست می‌دهد :((ماده غذایی)), ((مقیاس)) و ((وزن(گرم))) .کتاب با مقدمه و نکاتی در چگونگی استفاده از مطالب کتاب آغاز می‌شود و در پی آن به کمک تصاویر, انواع ظروف به همراه ابعاد و حجم آن معرفی می‌گردد .