جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

خورش قارچ با مایکروفر


ـ مواد لازم:
گوشت مرغ: ۵۰۰ گرم
قارچ: ۲۵۰ گرم
آب لیموترش: ۲ قاشق سوپ‌خوری
زعفران: ۰.۵ قاشق مربا‌خوری
پیاز داغ عسلی: ۳ قاشق سوپ‌خوری
کره: ۲۵ گرم
آرد سفید: ۱ قاشق سوپ‌خوری
آب: ۲ فنجان
فلفل: قدری
نمک: قدری
ـ طرز تهیه:
ابتدا قارچ خرد شده، کره، پیاز داغ و مقداری ادویه را داخل یک ظرف مناسب ریخته و به مدت ۵-۴ دقیقه با قدرت ۱۰۰% بدون درب داخل مایکروفر قرار دهید. مرغ را به همراه مقداری نمک، زعفران و آب به آن اضافه کرده، درب ظرف را گذاشته و آن را به مدت ۲۰-۱۵ دقیقه با قدرت ۱۰۰% داخل مایکروفر قرار دهید. پس از پختن غذا یک قاشق آرد را در آب سرد حل کرده، به غذا اضافه کنید و آن را بدون درب به مدت ۳-۲ دقیقه با قدرت ۱۰۰% داخل مایکروفر قرار دهید. در این فاصله آن را یکبار هم بزنید.


همچنین مشاهده کنید