پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

پوره سیب‌زمینی با مایکروفر


ـ مواد لازم:
سیب‌زمینی: ۱۰۰۰ گرم
شیر هموژنیزه: ۰.۲ لیتر
کره: ۲۵ گرم
خامه: ۵۰ گرم
جعفری ساطوری‌شده: ۲ قاشق سوپ‌خوری
فلفل: قدری
نمک: قدری
ـ طرز تهیه:
ابتدا سیب‌زمینی‌ها را پوست کنده و آنها را به قطعات کوچک خرد کرده و در یک ظرف گود مناسب ریخته و شیر و کره را نیز با آن مخلوط کنید و درب ظرف را گذاشته و آن را به مدت ۲۰ - ۱۵ دقیقه با قدرت ۱۰۰% داخل مایکروفر قرار دهید و در مدت طبخ آن را یکبار هم بزنید. پس از این زمان ظرف را بیرون آورده پس از ۵ دقیقه درب ظرف را برداشته و مواد داخل آن را خوب له کرده، خامه و مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کنید و روی آن را با جعفری ریز شده تزئین نمائید.


همچنین مشاهده کنید