پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

کمپوت زرد‌آلو با مایکروفر


ـ مواد لازم:
زرد‌آلو: ۵۰۰ گرم
شکر: ۱۳۰ گرم
وانیل: ۱ قاشق مربا‌خوری
آب: ۰.۴ لیتر
ـ طرز تهیه:
زرد‌آلوها را شسته و به دونیم کرده هسته‌های آن را بگیرید. در یک ظرف گود مناسب بریزید، آب را به آن اضافه کنید درب آن را گذاشته و به مدت ۵ دقیقه با قدرت ۱۰۰% داخل مایکروفر قرار دهید. سپس شکر و وانیل را به آن اضافه کرده و مجدداً به مدت ۶-۵ دقیقه با قدرت ۱۰۰% بدون درب داخل مایکروفر قرار دهید. (در این فاصله ان را یکبار هم بزنید). توجه: بنا به سلیقه خود می‌توانید مقدار شکر را کمتر یا بیشتر انتخاب کنید.


همچنین مشاهده کنید