پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

پتاژ جو یا برنج با مایکروفر


ـ مواد لازم:
آرد جو: ۲ قاشق سوپ‌خوری
آب گوشت: ۰.۲۵ لیتر
شیر هموژنیزه: ۰.۲۵ لیتر
خامه: ۵۰ گرم
جعفری ساطوری شده: ۲ قاشق سوپ‌خوری
کره: ۲۵ گرم
فلفل: قدری
نمک: قدری
ـ طرز تهیه:
کره را در یک ظرف کوچک ریخته و به مدت ۳۰ ثانیه در مایکروفر با قدرت ۱۰۰% قرار دهید سپس آرد را به آن اضافه کنید و یک دقیقه با قدرت ۱۰۰% داخل مایکروفر قرار دهید. ظرف را بیرون آورده و مواد آن را با مقداری از آب گوشت خوب حل کنید تا کاملاً صاف شود سپس آن را داخل یک ظرف گود ریخته همه آب گوشت یا مرغ و شیر را به آن اضافه کنید و به مدت ۸-۵ دقیقه با قدرت ۱۰۰% داخل مایکروفر قرار دهید. (در این فاصله مایه را ۲ الی ۳ بار خوب هم بزنید). خامه و جعفری را نیز در آخرین لحظه اضافه کرده و آن را هم بزنید.


همچنین مشاهده کنید