شنبه, ۲۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 11 May, 2024
مجله ویستا
شله زرد
برنج را در قابلمه شسته و آب را اضافه کرده، آب باید ۵ برابر حد معمول برای کته باشد و می گذاریم تا بجوشد در حدی که برنج له شود و لعاب بیندازد. شکر و زعفران و گلاب را با ۱ لیوان آب مخلوط کرده و اضافه می کنیم و می گذاریم بجوشد تا جا بیفتد بعد شیرینی آن را تست می کنیم. اگر احتیاج داشت باز شکر اضافه کنید روغن در صورت تمایل اضافه می کنیم و می گذاریم چند جوش بزند و بعد آن را داخل ظرف کشیده و بعد از سرد شدن روی آن را تزئین می کنیم.
نوع مقدار
برنج ۱ کیلو
شکر ۵/۱ لیوان
زعفران حل شده ۲ قاشق غذاخوری
گلاب ۱ استکان
آب به میزان لازم
دارچین،خلال پسته و بادام برای تزئین
روغن مایع ۱ پیمانه
منبع : شبکه جهانی جام جم
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
انتخابات مجلس شورای اسلامی انتخابات مجلس انتخابات مجلس دوازدهم ایران ستاد انتخابات کشور مجلس مجلس دوازدهم رئیسی دولت رئیس جمهور دولت سیزدهم
تعطیلی مدارس هلال احمر زلزله ترافیک فضای مجازی سیل شهرداری تهران قتل پلیس آموزش و پرورش سازمان هواشناسی وزارت بهداشت
چین بانک مرکزی قیمت خودرو گاز خودرو قیمت طلا نمایشگاه نفت قیمت دلار مالیات پالایش و پتروشیمی مسکن دلار
نمایشگاه کتاب کتاب رضا عطاران سینما مست عشق نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون سینمای ایران حضرت معصومه (س) مهران مدیری دفاع مقدس
فناوری دانش بنیان
فلسطین اسرائیل سازمان ملل رژیم صهیونیستی جنگ غزه آمریکا روسیه رفح اوکراین حمله به رفح نوار غزه طوفان الاقصی
فوتبال استقلال سپاهان لیگ برتر رئال مادرید باشگاه پرسپولیس لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ بازی لیگ برتر ایران باشگاه استقلال سردار آزمون
هوش مصنوعی مغز فیبرنوری ناسا اپل ایلان ماسک گوگل سامسونگ
توت فرنگی آسم روغن زیتون هندوانه کبد چرب