جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

برنج زعفرانی


برنج زعفرانی
● مواد لازم برای پنج نفر
▪ دو فنجان برنج خام
▪ سه چهارم قاشق چایخوری زعفران
▪ چهار قاشق غذاخوری کره
▪ شش عدد دانه هل
▪ طرزتهیه
▪ چهار عدد میخک
▪ سه عدد چوب دارچین
▪ یک عدد پیاز خرد شده
▪ سه فنجان آب سبزیجات پخته
▪ یک قاشق چایخوری نمک
▪ زمان لازم: یک ساعت و ۲۰ دقیقه
● طرز تهیه
روی برنج را با آب سرد پوشانده و بگذارید نیم ساعت خیس بخورد.
زعفران را در دو قاشق چایخوری آب جوش خیس کنید.
کره را روی حرارت متوسط و در یک قابلمه بزرگ آب کنید، سپس هل، میخک و دارچین را به آن افزوده و به مدت دو دقیقه سرخ کنید. پیاز را در آن ریخته و آنقدر هم بزنید تا پیاز طلایی رنگ شود. برنج را به آن اضافه کرده، حرارت را کم کنید. سپس آن را به مدت پنج دقیقه بپزید.
آب سبزیجات را به همراه نمک و زعفران به آن بیفزائید.
در ظرف را گذاشته و اجازه دهید تا برنج پخته شود. (حدود ۴۰ دقیقه)

[فرشته علیزاده]
منبع : روزنامه ایران


همچنین مشاهده کنید