شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا
املت اسفناج (نرگسی)
● مواد لازم:
▪ اسفناج پخته و ساطوری شده
▪ پیازداغ همراه با روغن آن
▪ چند عدد تخم مرغ
▪ در صورت تمایل مقداری سیر رنده شده
▪ نمک و فلفل و زردچوبه
▪ کمی روغن
● طرز تهیه:
اسفناجها را در روغن سرخ میکنیم (اما باید دقت کرد که زیاد سرخ نشود). پیاز داغ، نمک، فلفل، زردچوبه و سیر را به آن اضافه میکنیم و هم میزنیم. تخممرغها را شکسته داخل آن میریزیم و در آن را میگذاریم. کمی که تخممرغها گرفت، آن را هم میزنیم تا سفیده آن بسته شود. غذا آماده است.
منبع : روزنامه اطلاعات
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران دولت بنیامین نتانیاهو انتخابات عراق دانشگاه تهران مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم چین روز معلم رهبر انقلاب نیکا شاکرمی
سیل آتش سوزی مترو شهرداری تهران سازمان هواشناسی آموزش و پرورش هلال احمر قوه قضاییه پلیس معلم فضای مجازی زلزله
تورم خودرو مسکن قیمت خودرو سهام عدالت قیمت طلا قیمت دلار بازار خودرو قیمت سکه ایران خودرو حقوق بازنشستگان بانک مرکزی
مهران غفوریان رضا عطاران ساواک تلویزیون موسیقی عمو پورنگ سریال شهاب حسینی صداوسیما مسعود اسکویی سینمای ایران دفاع مقدس
اسرائیل رژیم صهیونیستی فلسطین جنگ غزه غزه آمریکا روسیه ترکیه حماس نوار غزه اوکراین انگلیس
فوتبال پرسپولیس استقلال سپاهان آتیلا حجازی باشگاه استقلال علی خطیر لیگ برتر بازی لیگ برتر ایران تراکتور لیگ قهرمانان اروپا
اپل هوش مصنوعی آیفون صاعقه موبایل گوگل ناسا عکاسی تلفن همراه مدیران خودرو
کبد چرب فشار خون چای دیابت