سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا
برنج زعفرانی
● مواد لازم برای پنج نفر
▪ دو فنجان برنج خام
▪ سه چهارم قاشق چایخوری زعفران
▪ چهار قاشق غذاخوری کره
▪ شش عدد دانه هل
▪ طرزتهیه
▪ چهار عدد میخک
▪ سه عدد چوب دارچین
▪ یک عدد پیاز خرد شده
▪ سه فنجان آب سبزیجات پخته
▪ یک قاشق چایخوری نمک
▪ زمان لازم: یک ساعت و ۲۰ دقیقه
● طرز تهیه
روی برنج را با آب سرد پوشانده و بگذارید نیم ساعت خیس بخورد.
زعفران را در دو قاشق چایخوری آب جوش خیس کنید.
کره را روی حرارت متوسط و در یک قابلمه بزرگ آب کنید، سپس هل، میخک و دارچین را به آن افزوده و به مدت دو دقیقه سرخ کنید. پیاز را در آن ریخته و آنقدر هم بزنید تا پیاز طلایی رنگ شود. برنج را به آن اضافه کرده، حرارت را کم کنید. سپس آن را به مدت پنج دقیقه بپزید.
آب سبزیجات را به همراه نمک و زعفران به آن بیفزائید.
در ظرف را گذاشته و اجازه دهید تا برنج پخته شود. (حدود ۴۰ دقیقه)
[فرشته علیزاده]
منبع : روزنامه ایران
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران رافائل گروسی رهبر انقلاب حج کردستان عراق نیچروان بارزانی مجلس شورای اسلامی شورای نگهبان انتخابات دولت حسین امیرعبداللهیان دولت سیزدهم
تهران شهرداری تهران حجاب هواشناسی قوه قضاییه آموزش و پرورش قتل پلیس وزارت بهداشت سازمان هواشناسی شهرداری باران
بورس ایران خودرو خودرو قیمت دلار بانک مرکزی قیمت طلا قیمت خودرو بازار خودرو دلار مسکن حقوق بازنشستگان قیمت
زنان فضای مجازی سریال افعی تهران تئاتر مسعود اسکویی محمدعلی علومی تلویزیون نمایشگاه کتاب دفاع مقدس صدا و سیما سینمای ایران سریال
مغز دانشگاه آزاد اسلامی دانش بنیان گوشی هوشمند
اسرائیل رژیم صهیونیستی حماس غزه فلسطین جنگ غزه آمریکا روسیه اوکراین رفح طوفان الاقصی نوار غزه
پرسپولیس فوتبال لیگ برتر نساجی ذوب آهن لیگ برتر فوتبال ایران لیگ برتر ایران بازی جواد نکونام استقلال سپاهان رئال مادرید
هوش مصنوعی اپل سامسونگ آیفون باتری گوگل مایکروسافت تلفن همراه ماهواره اندروید
رژیم غذایی بیمه زیبایی چای ویتامین کاهش وزن دندانپزشکی فشار خون