یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

کرم‌ کاستارد قهوه‌


کرم‌ کاستارد قهوه‌
● مواد لازم‌:
▪ قهوه‌ كاملا خرد شده‌: ۶ قاشق‌ غذاخوری‌(یا سه‌قاشق‌ غذا خوری‌ پودر نسكافه‌)
▪ شیر: یك‌ و یك‌ چهارم‌ لیوان‌ (۳۰۰ میلی‌لیتر)
▪ خامه‌: دو سوم‌ لیوان‌ (۱۵۰ میلی‌لیتر)
▪ تخم‌ مرغ‌ زده‌ شده‌: ۲ عدد
▪ شكر: ۲ قاشق‌ غذاخوری‌
▪ خامه‌ زده‌ شده‌ و پودر كاكائو برای‌ تزیین‌: مقداری‌
● طرز تهیه‌:
فر را روی‌ درجه‌ ۱۹۰ درجه‌ سانتی‌ گراد یا۳۷۵درجه‌ فارنهایت‌ بگذارید. قهوه‌ را درپارچی‌ بریزید. شیر را در شیرجوش‌ روی‌ حرارت‌قرار دهید تا به‌ دمای‌ جوش‌ برسد، بعد به‌ قهوه‌اضافه‌ كرده‌ و بگذارید ۵ دقیقه‌ بماند. آن‌ گاه‌مخلوط شیر و قهوه‌ را به‌ ماهی‌تابه‌ برگردانید وخامه‌ را اضافه‌ كرده‌ و دوباره‌ تا نزدیك‌ جوش‌آمدن‌ حرارت‌ دهید.
تخم‌مرغ‌ها و شكر را در كاسه‌ای‌ خوب‌ هم‌ بزنید ودر حال‌ هم‌ زدن‌ به‌ شیر و خامه‌ اضافه‌ كنید.
مخلوط را در ظرف‌ یا ظروف‌ بلوری‌ مورد نظربریزید و رویش‌ را با فویل‌ بپوشانید.
ظرف‌ها را در یك‌ ماهی‌تابه‌ بگذارید و آن‌ را باآب‌ پر كنید تا جایی‌ كه‌ آب‌ بالاتر از نیمی‌ ازاطراف‌ ظرف‌ را بپوشاند و مد ت‌ ۴۵ - ۴۰ دقیقه‌آن‌ را در فر قرار دهید.
ظرف‌ها را از ماهی‌تابه‌ در بیاورید و بعداز اینكه‌خنك‌ شدند مدت‌ دو ساعت‌ در یخچال‌ بگذارید،سپس‌ روی‌ آن‌ها را در صورت‌ تمایل‌ با خامه‌زده‌شده‌ و پودر كاكائو تزیین‌ كنید.
منبع : خانواده سبز


همچنین مشاهده کنید