جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

پوست‌ها را نکنید!


پوست‌ها را نکنید!
پوست سبزیجات و میوه‌ها حاوی مقادیر زیادی فیبر و موادمغذی هستند.
شما تمایلی به از دست دادن این مواد با ارزش ندارید، مگر اینکه در شرایطی قرار بگیرید که مجبور شوید.
اگر نگاهی به کتاب‌های آشپزی بیندازید، مشاهده می‌کنید که در بسیاری از آنها گفته شده، برای تهیه غذا پوست سیب، بادنجان و سیب‌زمینی را جدا کنید، حال شاید نیازی به آن نباشد.هویج و سیب‌زمینی تنها باید تراشیده شوند بنابراین پوست کندن آنها فقط اتلاف وقت است.
شما می‌توانید روی پوست خیار شیارهایی به‌وسیله چنگال ایجاد کنید. بعد آن را قطعه قطعه کنید و در سالاد استفاده کنید که در این صورت سالاد شما زیباتر به نظر می‌رسد.
حال اگر شما تصور می‌کنید که پوست کندن سبزیجات و میوه‌ها در ظاهر خوشایند غذای شما تأثیر دارد، آن را انجام دهید، ولی حداقل قبل از اینکه ویتامین‌ها و فیبر با ارزش موجود در آنها را دور بیندازید، کمی به این مسأله و اثرات مفید آنها برای بدن فکر کنید.
فیبرهای غذایی، اجزای غیر قابل هضم گیاهی هستند که اعمال مختلفی را در بدن انجام می‌دهند که از جمله آنها جلوگیری و درمان یبوست، پیشگیری از سرطان و سایر بیماری‌های روده‌ای، کنترل چاقی، کاهش چربی‌های خون و کنترل بهتر قند خون است.
منبع : روزنامه تهران امروز


همچنین مشاهده کنید