جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

سوپ قارچ با مایکروفر


ـ مواد لازم:
آب گوشت: ۰.۵ لیتر
شیر هموژنیزه: ۰.۵ لیتر
خامه: ۲۵۰ گرم
قارچ: ۲۵۰ گرم
آرد سفید: ۱ قاشق سوپ‌خوری
پیاز: ۵۰ گرم
کره: ۳۰ گرم
جعفری ساطوری شده: ۱ قاشق سوپ‌خوری
فلفل: قدری
نمک: قدری
ـ طرز تهیه:
ابتدا روغن یا کره را داخل ظرف مناسب ریخته و به مدت ۳۰ ثانیه با قدرت ۱۰۰% داخل مایکروفر قرار دهید. سپس قارچ را به آن اضافه کنید و ۲ دقیقه دیگر با قدرت ۱۰۰% داخل مایکروفر بگذارید. در یک ظرف گود مناسب جداگانه شیر (یا آب گوشت) را با آرد کاملاً مخلوط کرده و مایه آماده شده را برای مدت ۴-۶ دقیقه داخل مایکروفر با قدرت ۱۰۰% قرار دهید. در این مدت ۲ بار آن را به هم بزنید تا آرد داخل مایه به‌صورت گلوله در نیاید. سپس قارچ آماده شده و جعفری و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و به مدت ۵-۸ دقیقه با قدرت ۷۰% داخل مایکروفر قرار دهید. سپس خامه را با مقداری از سوپ خوب حل کرده و موقع سرو به آن اضافه می‌کنیم.


همچنین مشاهده کنید