پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

کمپوت آلبالو با مایکروفر


ـ مواد لازم:
آلبالو: ۵۰۰ گرم
شکر: ۱۳۰ گرم
وانیل: ۱ قاشق مربا‌خوری
آب: ۰.۴ لیتر
ـ طرز تهیه:
آلبالوها را داخل ظرف مناسب گود ریخته درب آن را گذاشته و به مدت ۴-۳ دقیقه با قدرت ۱۰۰% داخل مایکروفر قرار دهید. سپس ظرف را بیرون آورده و شکر، وانیل و آب را به آن اضافه کرده و مجدداً به مدت ۶-۵ دقیقه با قدرت ۱۰۰% بدون درب داخل مایکروفر قرار دهید. (در این فاصله یک‌بار آن را خوب هم بزنید).
ـ توجه:
می‌توانید ابتدا هسته آلبالوها را در آورید و بعد مراحل پخت را انجام دهید.


همچنین مشاهده کنید