جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

املت فلفل و ژامبون


ـ مواد لازم:
فلفل قرمز دلمه‌ای: ۱عدد
كره: ۳۰ گرم
پیاز قرمز خرد شده: ۱ عدد
سیر كوبیده: ۱ حبه
ژامبون خرد شده: ۱۰۰ گرم
گوجه فرنگی: ۲۵۰ گرم
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
شوید تازه خرد شده: ۱ قاشق سوپخوری
تخم مرغ زده شده: ۶ عدد
نمک به مقدار كافی
ـ طرز تهیه:
فلفل دلمه‌ای را از وسط به چهار قسمت تقسیم كرده و از سمت پوست كبابی كنید. پوست فلفل دلمه‌ای را پس از آنكه برشته و سیاه رنگ شد كنده و گوشت آن را خرد كنید.
كره را داخل ماهیتابه گرم كرده و پیاز، سیر و ژامبون را در آن سرخ كنید. مواد را هر از گاهی هم بزنید تا پیاز نرم شود. گوجه فرنگی ها را پوست گرفته و خرد كنید سپس آنها را همراه با فلفل دلمه‌ای، فلفل سیاه و شوید به مواد درون قابلمه اضافه كنید. شعله گاز را خاموش كرده و بگذارید مخلوط ژامبون سرد شود. سپس آن را درون صافی بریزید تا آب اضافی خارج شود. آب اضافی را دور بریزید.
تخم مرغ‌ها را همراه نمک و مخلوط ژامبون درون یک كاسه ریخته و خوب هم بزنید. ته یک ماهیتابه نچسب را كمی چرب كرده و نیمی از مایه املت را درون آن بریزید تا ببندد و زیر آن قهوه ای رنگ شود. سپس املت را به كمك كفگیر از وسط تا كرده و بگذارید كمی بیشتر بپزد در نهایت آن را درون بشقاب سرو بگذارید باقیمانده مایه املت را نیز به همین طریق پخته و به هنگام سرو، هر املت را به دو قسمت تقسیم كنید.


همچنین مشاهده کنید