چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا
میگو پلو
ـ مواد لازم: |
برنج: ۵۰۰ گرم |
میگو تاره: ۵۰۰ گرم |
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق سوپخوری |
آب گوشت: ۱ فنجان |
کره: ۱۵۰ گرم |
آرد سفید: ۱ قاشق سوپخوری |
پودر کاری: ۱ قاشق سوپخوری |
خامه: ۱۵۰ گرم |
تخم مرغ پخته: ۴ عدد |
نمک: قدری |
ـ طرز تهیه: |
برنج را با ۱۰۰ گرم روغن و کمی نمک به شکل کته ساده طبخ میکنیم بعد به طریق زیر سس این خوراک را آماده مینمائیم. آرد را با ۵۰ گرم کره کمی سرخ میکنیم رب گوجه فرنگی را در آبگوشت حل کرده حرارت زیر آرد را ملایم مینمائیم و آب گوشت را کم کم داخل آرد سرخ کرده میریزیم بههم میزنیم تا سس کاملاً لطیف شود. کمی نمک و پودر کاری را اضافه میکنیم بعد ۲ تا ۳ جوش در صورتیکه سس کمی غلیظ بود کمی آب میریزیم و میگوهای آماده شده را اضافه میکنیم. |
ظرف گرد قشنگی را انتحاب میکنیم میگو را از روی آتش بر میداریم خامه را با آن مخلوط میکنیم. و آن را وسط ظرف میریزیم و برنج را به شکل دایره دور میگو میکشیم و تخم مرغها را چهار قاچ کرده و اطراف برنج را با تخم مرغ و چند برگ جعفری تزئین مینمائیم. در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ تا ۸ نفر کافی است. |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران حماس دولت سیزدهم رافائل گروسی دولت رئیس جمهور رهبر انقلاب اصفهان مجلس شورای اسلامی شورای نگهبان مجلس زنان
شهرداری تهران تهران سلامت بارش باران قتل پلیس حجاب آموزش و پرورش قوه قضاییه فضای مجازی شهرداری وزارت بهداشت
خودرو مسکن حقوق بازنشستگان مالیات سایپا قیمت طلا قیمت دلار ایران خودرو قیمت خودرو بازار خودرو بانک مرکزی بورس
تلویزیون نمایشگاه کتاب سینما تئاتر دفاع مقدس سریال سینمای ایران موسیقی کتاب
دانش بنیان اینوتکس دانشگاه آزاد اسلامی
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه فلسطین رفح جنگ غزه روسیه چین نوار غزه ترکیه اوکراین طوفان الاقصی
پرسپولیس فوتبال استقلال لیگ برتر ذوب آهن لیگ قهرمانان اروپا نساجی لیگ برتر فوتبال ایران بازی لیگ برتر ایران سپاهان جواد نکونام
اپل هوش مصنوعی سامسونگ ناسا آیفون گوگل مایکروسافت باتری فضاپیما ماهواره
سازمان غذا و دارو بیماران خاص استرس کاهش وزن بیمه زیبایی دندانپزشکی فشار خون