سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا
دمی باقلا
ـ مواد لازم: |
برنج: ۱۰۰۰ گرم |
باقلا: ۷۵۰ گرم |
پیاز: ۴ عدد |
روغن: ۲۰۰ گرم |
زردچوبه: ۳ قاشق مربا خوری |
کشمش: ۲۵۰ گرم |
ـ طرز تهیه: |
پیاز را خرد کرده با روغن سرخ میکنیم تا طلائی شود زردچوبه را در آن یک تفت میدهیم ۴ تا ۵ لیوان آب در آن میریزیم باقلا را تمیز کرده میشوئیم و داخل ظرف پیاز میریزیم و یک قاشق سوپخوری نمک به آن اضافه مینمائیم میگذاریم باقلا نیمه پز شود برنج را میشوئیم با ۴ تا ۵ لیوان آب مخلوط باقلا مینمائیم بههم میزنیم و حرارت را ملایم میکنیم تا برنج و باقلا بپزد و آب آن تبخیر شود در صورت مصرف کشمش آن را میشوئیم و وسط پلو را باز میکنیم و لای آن میگذاریم و در حدود یکساعت باید با حرارت ملایم یا در فر دم بکشد در صورت دم کردن در فر حرارت ۳۵۰ درجه است، موقع کشیدن کشمش را با کفگیر برمیداریم پلو را در دیس میکشیم و بعد کشمش را روی آن میریزیم و روغن داغ کرده روی آن میدهیم - ممکن است چند عدد تخم مرغ نیمرو نیز روی پلو بچینیم. در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ تا ۸ نفر کافی است. |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
حماس غزه آمریکا رافائل گروسی رهبر انقلاب حج مجلس شورای اسلامی شورای نگهبان دولت دولت سیزدهم حسین امیرعبداللهیان رسانه
هواشناسی تهران قتل شهرداری تهران حجاب قوه قضاییه سیل فضای مجازی آموزش و پرورش سلامت سیلاب سازمان هواشناسی
قیمت خودرو خودرو مالیات ایران خودرو بانک مرکزی قیمت دلار قیمت طلا بازار خودرو قیمت دلار مسکن حقوق بازنشستگان
تئاتر دفاع مقدس سریال تلویزیون نمایشگاه کتاب سینمای ایران مسعود اسکویی صدا و سیما سینما
دانشگاه آزاد اسلامی دانش بنیان فضا
اسرائیل رژیم صهیونیستی جنگ غزه فلسطین روسیه رفح چین اوکراین طوفان الاقصی نوار غزه مصر طالبان
استقلال فوتبال پرسپولیس لیگ برتر ذوب آهن نساجی لیگ برتر ایران لیگ برتر فوتبال ایران بازی سپاهان رئال مادرید جواد نکونام
هوش مصنوعی اپل سامسونگ آیفون باتری مایکروسافت گوگل ناسا تلفن همراه ماهواره
بیماران خاص کاهش وزن رژیم غذایی زیبایی بیمه دندانپزشکی فشار خون سبزیجات