دوشنبه, ۱۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 29 April, 2024
مجله ویستا
دمی باقلا
ـ مواد لازم: |
برنج: ۱۰۰۰ گرم |
باقلا: ۷۵۰ گرم |
پیاز: ۴ عدد |
روغن: ۲۰۰ گرم |
زردچوبه: ۳ قاشق مربا خوری |
کشمش: ۲۵۰ گرم |
ـ طرز تهیه: |
پیاز را خرد کرده با روغن سرخ میکنیم تا طلائی شود زردچوبه را در آن یک تفت میدهیم ۴ تا ۵ لیوان آب در آن میریزیم باقلا را تمیز کرده میشوئیم و داخل ظرف پیاز میریزیم و یک قاشق سوپخوری نمک به آن اضافه مینمائیم میگذاریم باقلا نیمه پز شود برنج را میشوئیم با ۴ تا ۵ لیوان آب مخلوط باقلا مینمائیم بههم میزنیم و حرارت را ملایم میکنیم تا برنج و باقلا بپزد و آب آن تبخیر شود در صورت مصرف کشمش آن را میشوئیم و وسط پلو را باز میکنیم و لای آن میگذاریم و در حدود یکساعت باید با حرارت ملایم یا در فر دم بکشد در صورت دم کردن در فر حرارت ۳۵۰ درجه است، موقع کشیدن کشمش را با کفگیر برمیداریم پلو را در دیس میکشیم و بعد کشمش را روی آن میریزیم و روغن داغ کرده روی آن میدهیم - ممکن است چند عدد تخم مرغ نیمرو نیز روی پلو بچینیم. در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ تا ۸ نفر کافی است. |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
خلیج فارس ایران آمریکا مجلس شورای اسلامی مجلس دولت حجاب شورای نگهبان دولت سیزدهم جمهوری اسلامی ایران بودجه رئیسی
شهرداری تهران هواشناسی تهران شورای شهر شورای شهر تهران سلامت دستگیری پلیس فضای مجازی سیل قتل وزارت بهداشت
قیمت دلار ایران خودرو قیمت خودرو خودرو دلار مالیات بازار خودرو بانک مرکزی قیمت طلا مسکن تورم سایپا
تئاتر سریال دفاع مقدس تلویزیون موسیقی فیلم سینمای ایران بازیگر سریال پایتخت کتاب سینما قرآن کریم
شورای عالی انقلاب فرهنگی سازمان سنجش انتخاب رشته باتری
اسرائیل رژیم صهیونیستی فلسطین غزه جنگ غزه حماس روسیه اوکراین نوار غزه ترکیه طوفان الاقصی ایالات متحده آمریکا
استقلال فوتبال سپاهان تیم ملی فوتسال ایران فوتسال وحید شمسایی بازی باشگاه پرسپولیس تراکتور پرسپولیس جام حذفی آلومینیوم اراک
اپل ایلان ماسک آیفون تبلیغات گوگل مریخ فناوری سامسونگ ناسا
مواد غذایی خواب روانشناسی دندانپزشکی آلزایمر هندوانه بارداری مالاریا ویروس