دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا


تغذیه کودک و نوجوان در سلامت و بیماری


تاریخ نشر : ۸۴۰۹۱۹
تیراژ : ۳۰۰۰
تعداد صفحه : ۶۷۴
نوبت چاپ : ۱
شابک : ۹۶۴-۸۳۴۲-۳۷-۷
رده دیویی : ۶۱۳.۲۰۸۳
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
قطع : رحلی
جلد : گالینگور
محل نشر : اصفهان
نویسنده : کلیشادی - رویا

اطلاعات این کتاب نخست در باب مبانی تغذیه و اصول غذایی صحیح برای کودکان و نوجوانان است و پس از آن مواد مغذی مورد نیاز در تغذیه دوران باردهی و شیردهی مادر (برای تغذیه‌ی جنین، نوزاد و شیرخوار) تا تغذیه‌ی دوران نوجوانی مطرح شده است. هم چنین به اهمیت پیش‌گیری اولیه از بسیاری از بیماری‌های مزمن سنین بزرگسالی مانند بیماری‌های قلبی عروقی، پوکی استخوان و برخی بیماری‌های بدخیم) اشاره شده است. ضمن آن که دستور‌العمل‌های تهیه‌ی انواع غذا و میان وعده کودکان و نوجوانان درج گردیده است. کتاب این مطالب را شامل می‌شود: 'مبانی تعذیه'، 'نکات ضروری هنگام خرید مواد غذایی'، 'اصول بهداشتی در تغذیه‌ی سالم'، 'خواص گروه‌های مختلف غذایی'، 'نیازهای تغذیه‌ای در دوران باردهی و شیردهی'، 'اصول تغذیه‌ی سالم در سنین رشد از شیرخواری تا نوجوانی'، 'راه‌کارهای تغذیه‌ای برای افزایش قدرت فکری و جسمی'، 'مواد غذایی مناسب و نامناسب در بیماری‌های شایع' و 'اصول غذایی برای پیش‌گیری از بیماری‌های مزمن در دوران بزرگسالی'.